GLUMICA EMOTIVNA NA RASTANKU: Mina Nikolić napustila Survivor

Mina Nikolić iz crvenog plemena napustila je Survivor nakon što je u odlučujućoj igri izgubila od Roka Simića. Ipak, ona ostaje na ostrvu i biće deo žirija koji će u nastavku takmičenja odlučivati o sudbini igrača.

Njih dvoje su nominovani od strane svojih timova kao najslabije karike, dok je Nevena iz plavog plemena nešto ranije osvojila ogrlicu ličnog imuniteta. Na taj način je osigurala ostanak u daljem takmičenju, a njen saborac Roko se ubrzo našao u duelu sa Minom.

Voditelj Boki Perić im je detaljno objasnio pravila odlučujuće igre. Mina i Roko su u roku od pet minuta morali da slože toranj, a svaki komad slagalice je trebalo da provuku kroz komplikovanu konstrukciju. Nakon isteka pet minuta, imali su isti rezultat, pa su dobili još jedan, odlučujući minut. Ipak, dodatno pravilo je podrazumevalo da ukoliko nekome ispadne slagalica – automatski gubi igru.

To se odmah desilo Mini, te je ona izbačena iz daljeg takmičenja. O njenoj sudbini će se više znati u narednoj epizodi, a za sada je poznato samo da ostaje na ostrvu kao deo žirija.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova TV-Screenshoot

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.