SLAVLJE U DOMU SAŠE POPOVIĆA: Suzana Jovanović ženi sina Danijela, očekuje se veliki broj zvanica!

Danijel, sin pevačice Suzane Jovanović iz prvog braka, kog je njen suprug Saša Popović prihvatio kao svog, staje na "ludi kamen".

Naime, on će sudbonosno "da" izgovoriti svojoj izabranici Tijani 19. maja tekuće godine.

- Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo - rekla je Suzana.

- Ma, oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da ne zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili - ispričala je pevačica.

- Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema - dodala je Jovanovićeva, pa iznela još detalja:

- Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice - rekla je Suzana i dodala:

- Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu. Ja sam njima reka da porade po tom pitanju (prim.aut. dece), ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi da vam, pomognemo i dok smo voljni, a posle kako hoće.

Izvor: Blic.rs/Telegraf.rs
Foto: Hello!/Mirko Tabašević

Pogledajte još