NE TROŠITE EMOCIJE NA NJEGA: Koji znak Zodijaka je najbezosećajniji?

Pripadnici jednog horoskopskog znaka veoma teško razvijaju emocije. On se čine kao bezosećajni, ubeđeni su da su najbolji u svemu i da su nezamenljivi. Ukoliko im se nađete na putu mogu da budu poprilično surovi.

Jarac je neko na koga ćete često samo uzalud trošiti svoje emocije.

Oni su mrzovoljni, kritikuju sve oko sebe, smatraju da samo njihova reč treba da se poštuje i bespogovorno sluša, a kada su u podređenom položaju, dodvoravaju se onima koji su iznad njih, jer žele da uspeju, a za taj uspeh im nije bitno šta treba da urade.

U suštini su užasno nesigurni, boje se sebe, drugih, neuspeha. Boje se da se otvore emotivno, pa iz tih strahova pokazuju najgore osobine svoje ličnosti. Kada se razbesne, nemoguće ih je kontrolisati, mogu da budu užasno agresivni i neverovatno okrutni.

Nisu darežljivi kada su materijalne, ali i emotivne stvari u pitanju. U ljubavi, ako uvide da im ne odgovarate, držaće vas pored sebe neko vreme, dok ne nađu nekog podobnijeg, nekog ko ispunjava sve uslove za brak i porodicu. Ukoliko želite da pobegnete iz ovog odnosa, budite samo svoji, slobodni i ekscentrični, oni to ne podnose.

Izvor: Prva.rs/Avaz.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još