VREME JE ZA RAZGOVOR: Četiri muške aktivnosti u kojima žene ne uživaju u krevetu

Ako vam kod vašeg partnera ne odgovaraju neki oblici ponašanja, ne treba zbog toga da ćutite ili da okrećete glavu od toga. Vreme je da razgovarate o problemima koji vas unesrećuju.

Spavanje posle seksa

Ima raznih tipova ljudi koji naravno različito reaguju nakon seksualnog odnosa, neko voli da se mazi, neko da se ljubi, a neko jednostavno zapali cigaretu ili zaspi.

Muškarci nakon orgazma najčešće gube interes za seks, pošto im se pojačano luči serotonin, te zbog toga umeju i da zaspu. Međutim, ako želite da im se zbog toga "osvetite", onda dozvolite sebi da vas dovede do vrhunca, a zatim uradite isto šta i on vama - utonite u san.

Hvalisavac

Mnogi muškarci misle da ukoliko imaju "alat" koji je iznad proseka da je to dovoljno da žena uživa u seksu. Mnoge žene dele mišljenje da to nije dovoljno kako bi one potpuno uživale u krevetu. Naime, one smatraju da mnoge druge stvari utiču na dobar seks, a da veličina nije presudna.

Igrajte se

Postoje mnogi parovi koji zanemaruju pradigru. To je stvar koja je veoma bitna ukoliko ste dugo u odnosu. Dakle, nije sve kao na početku veze, odnosno kada se dovoljno ne poznajemo svi žele da što pre osete svoje partnere u krevetu, ali to pali samo na početku. Kako veza odmiče, predigra je neophodna. No, ako muškarac to izbegava, sugerišite mu!

Uvek isto

Može se desiti da muškarac zauzme pozu koja mu najviše odgovara i da se uopšte ne trudi da to promeni. To se naravno dešava i ženama, ali, ako uvidite monotoniju u krevetu, obavezno to sugerišite vašem partneru i menjajte poze i mesta za seks.

Izvor: Glossy
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još