SOFRA ĆE ZABAVLJATI GOSTE, KUMA JE ANDREANA ČEKIĆ: Katarina Grujić otkrila detalje gala svadbe za 500 zvanica

Pevačica Katarina Gruijć i fudbaler Marko Gobeljić 2. juna će pred 500 zvanica reći sudbonosno "da". Ovaj par ima ćerku Katju, a građanski brak sklopili su prošle godine, pa će sada upriličiti crkveno venčanje i žurku za prijatelje i porodicu. U emisiji "Ekskluzivno" Kaća je otkrila da devojačko veče nema u planu.

- Ja da znam, ja ne pravim devojačko, ali videćemo šta će moje sestre i moje drugarice da urade. Ali ne verujem da će to biti za moj rođendan. Imam dosta obaveza i radim taj dan, na rođendan. Slaviću rođendan u nekom užem krugu, jer dolazi svadba, imamo dosta veselja, pa će biti večerica u užem krugu ljudi - rekla je ona.

Pevačica je onda objasnila da je ona već udata žena, a zatim otkrila detalje svadbene žurke koja im predstoji.

- Samo sam htela da kažem, ne znam da li ću imati devojačko jer sam ja već udata. Prošle godine sam se udala, a sad pravimo samo crkveno i žurku. Istina je da smo zvali 500 zvanica, da vidimo ko će sve da potvrdi. Kuma je Andreana Čekić. Ovo je kumstvo za ceo život i nije da se menja iz dana u dan. Naše prijateljstvo traje dugi niz godina, a sad je počelo i kumstvo. Ona je jedna divna osoba, ja sam to rekla milion puta, ona bi ti život dala - rekla je Katarina Grujić i dodala:

- Ne mogu da otkrijem pesmu za prvi ples... Menjali smo dosta toga zato što ono što smo zamislili nismo uspeli. Želimo samo da se lepo provedemo! Aca Sofronijević i njegov orkestar će svirati na svadbi. Mladoženja jedva čeka i mislim da neće trajati jedan dan, već smo nešto organizovali i za sutradan i sledeći dan.

Izvor: Pink.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još