CVET OD PAPIRA ZA MAMU: Darko Lazić poveo sina Alekseja u vrtić (FOTO)

Pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Darko Lazić poslednjih nedelja u centru je pažnje domaćih medija zbog niza skandala u kojima je bio glavni akter.

Nakon raskida veridbe sa koleginicom Barbarom Bobak, folker je vozio u pijanom stanju i bez vozačke dozvole zbog čega je priveden i kažnjen odlukom suda.

Posle još jednog ljubavnog brodoloma i noći provedene u policiji, pevač je odlučio da se smiri i okrene novi list.

Naime, Lazić je jutros u društvu rođenog brata Dragana i njegovih ćerkica, poveo sina Alekseja u vrtić, gde je bila organizovana predstava za decu i roditelje.

Darko se fotografisao u društvu brata, dve bratanice i naslednika koji je za majku, pevačevu bivšu verenicu Marinu Gagić, napravio cvet od papira.

Iako su nakon raskida veridbe bili u lošim odnosima i završili na sudu zbog alimentacije, izgleda da su bivši partneri prevazišli sve nesuglasice, budući da je Lazić u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram označio Marinu.

Popularni tridesetogodišnjak nakon napuštanja Novog Sada živi u porodičnoj kući u Brestaču, i ako je suditi po njegovim poslednjim objavama čini se da je spreman da se odrekne noćnog života i poroka.

Foto: darkolazicofficial/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još