NEKA HVATA RUSKOG MILIJARDERA I PALJBA, A JA ĆU U VETERNIK: Dejan Dragojević progovorio o raskidu sa Aleksandrom Nikolić (VIDEO)

Tokom današnje radio emisije "Sprrrrdnja" gost Stefana Karića bio je Dejan Dragojević, koji je odmah progovorio o odnosu sa Aleksandrom Nikolić, nakon sinoćnih skandaloznih svađa.

- Samog sebe kunem dok idem i šaltam se sa ćebetom, opet selidba. Nemam više šta da pričam, nismo imali priču. Zar je potrebna priča? Jutros sam bio kod bazena, slušam šta je sanjala, uzeo sam lejzibeg i otišao. Vraćam se, sedi ona i pet bivših, a meni je bio problem zbog moje bivše žene sa kojom je bio sve transparentno. Odnos se desio, nije da nisam bio spreman. Nisam pravio probleme, ljubomorne scene, sve je bilo kako treba. Ne može, njoj je interesatno da ulazi u rasprave, pred kraj rijalitija. Kaže da može sa svima, a poremete je sva komentara. Može da se vidi koliko joj fali to malo, samo njoj da prija i nastavi u svoj cilju, a to je da stvara sumnju. Ne interesuje me bilo šta , niti zanima. Stvari koje stižu za nju ne uzimam zdravo za gotovo, zbog nje. Ja pričam drugačije, drugačije ona. Zamerala je meni gde ću da idem, a sad ide tamo i ne smeta joj ništa. Što se mene tiče ruski milijarder i paljba, a ja ću u Veternik - pričao je Dejan.

- Taj odnos je mogao da bude lep. Ove nedelje je svadba, koliko god bilo morbidno zbog odnosa sa Dalilom, trebali ste da budete srećni. Ja sam komentarisao da mi je čudno koliko si srećan, razmišljao sam da li od tebe treba da očekujemo neku eksploziju. Sinoć u svađi sa njom kad si rekao da ti ne trebaju svađe, shvatio sam da ne misliš ništa loše. Ono što si izneo o Dalili, kao da si skupljao i eksplodirao - govorio je Stefan.

- Stvar je u tome što ne možeš ti kojoj smeta rasprava da indirektno uplićeš u rasprave. Meni je mjauk na du*e izašao. Uhvatio sam je da krišom peva i podbada. Juče je rekla da ga ne gleda kao muškarac, a vrabac zna da će on da reaguje na to. Ovo da je četvrta sezona i da ima rasprave, razumeo bih, ali ovo je peta sezona. Sa Dalilom se sve desilo u ovoj sezoni, ne može da mi zameri. Vidi da je neko ne spominje i namerno hoće sa njih dvoje u raspravu. Ja sam njoj rekao da gasim motore i da se ona ne petlja i ne dobacuje gluposti. Sinoć je htela, gledam je kako peva i rekla da ja neću da se mešam da je odbranim. Znači sa Filipom si ušla da te ja branim? Od čega? Što sama prizvede? Tačno gađa ljude koji će. Rekao sam i za Osmakčića da ne spominje momka. Ko njoj šta radi i ko je dira? - govorio je Dragojević.
Šta misliš, šta je problem?
- pitao je Stefan.

- Ne znam. Zavolela me je, ne mogu da lažem, ali ima rijaltii momente. Ja se odmah prebacujem u pab, nema krevet i da me slučajno pipne i da pričamo, kad će za dva dana isto da uradi. Nije to navika, nego čudan osećaj te vuče da vidiš šta se dešava. Večeras je u 10 momačko veče i ja divljam, večeras je lansiranje. Dao sam sve od sebe, sinoć mi se sve pregrejalo. Ako si svesna da ćeš da se svađaš, nemoj da mi mjaučeš. Ona me sinoć zove i ne mogu da je odbijem - nastavio je Dejan.

- Nedelju treba da provede zajedno - dodao je Stefan.

- Neću. Ima sve ljude koji su oko nje kod bazena, sve sa kojima je imala priču, ako može sad, moćiće i tad. Da li će reći "da" ili "ne" koga briga. Neka uzme i neka se posvađa sa celom svadbom, pravi scene, zaledi nas sve, ali uradi iskreno. Ona meni priđe, mjau i sutra isto, nemam više snage. Mojima da kažem da se ne nerviraju. Mama, kad budeš kuvala supu, neće te ništa ujesti za ruku. Svaka moja reakcija nije normalna za druge, a za mene je najnormlanija, jer bi mogla da eskalira na drugu stranu - rekao je Dejan.

- Komentarisao si pomirenje Dalile i Filipa i rekao si da ga razumeš što se vratio u odnos sa Dalilom. Da li si sebe prepoznao na početku veze sa Dalilom? - pitao je Karić.

- Nisam ih komentarisao. Takva je situacija. Koliko god da se vređaju, zna se da će se pomiriti. Ja Aleksandri kažem da me Dalila ne zanima, ne osećam mržnju, emociju niti ništa. Ovo je zapisano i to će biti tako - odgovorio je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još