PRE NEGO ŠTO SPAKUJETE KOFERE: Koja je zemlja idealna za vaš horoskopski znak?

Gde bi trebalo da putujete ili možda provedete ostatak života, u zavisnosti od vašeg znaka Zodijaka?

Kada biramo zemlju u kojoj ćemo provesti dane odmora ili možda zauvek ostati, možemo se voditi različitim argumentima. Ali zašto se dešava da u nekima od njih osećamo posebnu harmoniju, a ponekad ne želimo ni da se vratimo "kući"? Ispostavlja se da svaki znak Zodijaka ima svoja mesta moći koja ih privlače na posebne načine.

U nastavku teksta saznajte koja zemlja za život vam najviše odgovara prema vašem znaku zodijaka.

Ovan - Španija

Do praznika boja, emocija i strasti možete lako doći odlaskom u sunčanu i uzbudljivu Španiju. Ovan je neprestani izvor energije, entuzijazma, radoznalosti i vitalnosti. U ovoj zemlji niko neće poniziti vaše unutrašnje impulse, već naprotiv, smatrajte da je ključ vašeg srca već pronađen. U slobodno vreme idite na časove muzike ili plesa, jer se možda hobi pretvori u novi uzbudljiv posao koji će vas zaokupiti od prve sekunde.

Bik - Francuska

Bik će moći da oseti impuls života u Francuskoj - zemlji u kojoj su osećanja izoštrena do krajnjih granica. Prepustite se želji da odete na večeru, a možda i ručak, da u potpunosti uživate u lepoti i romantici uz čašicu blistavog vina i prijatnog druženja sa prijateljima. Savladavajući sve pariske četvrti, sigurno ćete pronaći ritam šarmantnog grada u skladu sa vašim unutrašnjim stanjem i raspoloženjem.

Blizanci - Engleska

Blizanci žive pod okriljem Merkura, zbog čega su im znanje, stalno samousavršavanje i obrazovanje izuzetno važni. Upravo u Engleskoj biće otvoreni putevi u oblasti umetnosti, medija, istorije i, naravno, elektronskih tehnologija za vazdušni znak Zodijaka. Ovde će kreativnost i analitički način razmišljanja delovati punom snagom i dovesti do odličnih rezultata, jer je pristup obrazovanju u svim oblastima već više od polovine uspeha.

Rak - Italija

Vodeni znak, sklon sentimentalnim manifestacijama i posedujući intuiciju, neguje porodicu i često stalno učestvuje u životu rođaka i ljudi koje zaista voli. Idealna zemlja za vas je Italija, ovde ćete na svakom koraku naći neverovatna istorijska mesta koja ćete svakako poželeti da posetite. Na kraju krajeva, nije uzalud što ovu zemlju nazivaju živom istorijom: putujući po Italiji, naučićete ne samo mnogo o nacionalnom mentalitetu, već ćete uz pomoć tradicije i običaja otkriti nove aspekte svoje ličnosti.

Lav - Grčka

Grčka je izražajna zemlja puna boja i emocija. Ova sunčana idila neće ostaviti ravnodušnim nijednog Lava, jer se ovaj znak Zodijaka može sa sigurnošću nazvati koncentracijom inspiracije, kreativnosti i emocionalnih impulsa, koji pokrivaju svakoga ko upadne u njihovu zonu uticaja. Grčka kultura i nasleđe će otvoriti istoriju civilizacija iz novog ugla, pa će se radoznali Lavovi osećati na vrhu talasa, primajući beskrajne tokove energije na jednoj od najočaravajućih obala na svetu.

Devica - Švedska

Švedska može postati mesto moći za Device, tu ovaj perfekcionista neće brinuti da će nešto poći naopako, i moći će da pronađe unutrašnju ravnotežu i mir. Odlazak u zemlju u kojoj se poštuju odmereni način života, smirenost i ne vole korenite promene je idealna opcija za vas. Posebno će ovde na vas delovati smirujuća priroda, koja idealno odražava izvorni mentalitet ove zemlje.

Vaga - Peru

Ovaj vazdušni znak se protivi nepravdi i nasilju, tako da pravi put ka unutrašnjem miru leži preko Perua. Ova zemlja je zasićena harmonijom i duhovnošću i idealno stvara pravu atmosferu za dalji emocionalni rast i razvoj, što ovom znaku Zodijaka ponekad nedostaje. Zaboravivši na gužvu i beskrajni protok informacija, uronite u obilje duhovnih praksi, joge i meditacije – početak vašeg uzbudljivog putovanja tek počinje.

Škorpija - Tajland

Strastven vodeni znak spreman je da se bori do poslednjeg daha da bi došao do istine, bez obzira šta mu se nađe na putu. Odlazeći na Tajland, uronite u svet misterije i prosvetljenja, koji nećete želeti da napustite dugo vremena. Ovde sigurno nećete ostati bez posla (što, u principu, nikada ne radite), stoga, probudivši svu svoju unutrašnju moć i snagu, usmerite tokove svesti u pravom smeru i zaronite glavom u ovaj prelepi bazen.

Strelac - Južna Afrika

Svi znaju za ljubav Strelaca prema avanturama, tako da pravac koji će ispuniti njihova očekivanja treba izabrati sa posebnim strepnjom. Odlaskom u zemlje Južne Afrike, sigurno nećete biti razočarani: ovde postoji obilje aktivnosti koje se kreću od živopisnih safarija do planinskog terena i napuštenih plaža koje su zaista očaravajuće. Bez sastavljanja liste prednosti i nedostataka, zaronite u uzbudljiv kaleidoskop događaja koji nećete želeti da zaustavite ni na sekund.

Jarac - Nemačka

Jarčevi izlaz pronalaze u poslu, ali istovremeno se dive porodičnim vrednostima i tradicijama, a najvažnije je da su njegove lične granice u svim oblastima sigurne i čvrste. Lični prostor, unutrašnja sloboda i dobar kvalitet života učiniće Jarca srećnim, zbog čega je Nemačka savršena zemlja za vas. Dakle, u Berlinu ćete primetiti savršen odnos velikog, značajnog grada (uostalom, i ovaj status je izuzetno važan) i svakodnevne pravilnosti, u kojoj neće biti previše meteža i buke.

Vodolija - Japan

Za jedan od najdalekovidijih znakova Zodijaka, najbolja tačka na mapi je Japan. Želja za stalnim usavršavanjem i razvojem, interesovanje za razvoj visoke tehnologije i divljenje napretku spajaju se u metropoli kao što je Tokio. Vodolije će se ovde osećati opušteno i, uprkos izvesnoj stidljivosti, postići će veliki uspeh jer se posebno ceni sposobnost racionalnog pristupa rešavanju problema i analitičko razmišljanje. Štaviše, zemlja izlazećeg sunca otvoriće vaš unutrašnji svet sa druge strane.

Ribe - Austrija

Mnogi o Ribama govore kao o pozitivnim i romantičnim osobama koje se često oslanjaju na svoju intuiciju i deluju u skladu sa svojim srcima. Disharmonija za ovaj horoskopski znak je noćna mora, pa zemlju za selidbu moraju da biraju na osnovu životnog standarda i društvenog komfora. Bilo kakvi problemi i teškoće će nestati u drugi plan ako krenete u šetnju, na primer, u Salcburg. Prelepe gradske ulice, mešavina klasičnog i modernog, muzika, mirna priroda i, naravno, vodena stihija rade svoj posao: u Austriji će Ribe pronaći unutrašnji sklad i ravnotežu.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još