U ČEMU UŽIVAJU: Šta je znacima Zodijaka potrebno za sreću?

Astrološkinja Rejčel Lang smatra da svaki horoskopski znak ima nešto što ga čini srećnijim i zadovoljnijim. Ona je dala savete šta tačno od onoga što je za vas, možete da radite, a da budete srećniji.

OVAN

- Pronađite sport koji vam se sviđa i savladajte novu veštinu do savršenstva - savetovala je Lang, te dodala da isprobate više različitih vrsta fizičke aktivnosti, od trčanja, biciklizma do joge ili pilatesa.

- Ovan je vatreni znak, a njima su potrebne akcija i fizička aktivnost, inače se osećaju kao da stoje u mestu s viškom energije. Takođe, vole da budu najbolji, pa im savladavanje nove veštine pruža osećaj zadovoljstva - rekla je ona.

BIK

Imaju izvrstan osećaj za boju i stil. Oni znaju šta je dobro, a nered narušava njihovo blagostanje.

- Posvetite se domu i učinite od njega oazu u kojoj ćete uživati - savetovala je Lang.

BLIZANCI

Okružite se dobrim prijateljima koji vas inspirišu, teraju na razmišljanje i spremni su da razgovaraju o svemu.

- Vaš um je uvek aktivan, a bilo bi dobro da imate nekoga za razgovor ko će vam pomoći da složite svoje ideje i misli. Za vas su razgovori ključ sreće i dugog života. Imati mnogo prijatelja s različitim interesima pomaže vam da probudite svoju znatiželju. Ne treba vam puno poznanstava ako ste introvert, već nekoliko dobrih, istinskih prijatelja - savetovala je astrološkinja.

RAK

- Veliki ste zaljubljenici u hranu, a posebno je važno da jedete namirnice koje čuvaju zdravlje vaših creva - napomenula je Lang.

Postoji veza između vašeg uma, tela i duha, a ta veza počinje i završava se u stomaku.

LAV

Istražite svoju kreativnu stranu. Čak i ako niste umetnički tip, vaš ključ za jačanje raspoloženja je hobi koji vam omogućava da se izrazite. Za sreću vam je potrebna i redovna doza vitamina D, a 15 minuta provedenih na suncu obasjaće vaš duh.

DEVICA

- Pronađite način da se opustite. Čak i kada obavljate i najbezazlenije aktivnosti, vaš um radi - rekla je Lang.

Pronađite način da smirite svoje misli i umom budete prisutni u sadašnjosti. Vrtlarenje, kuvanje ili slikanje su neki od načina na koji možete da opustite svoj nervni sistem.

VAGA

- U teškim vremenima okrećete se razgovorima, slatkišima i opuštanju. Međutim, vežbanje povećava endorfin i pomaže vam da se opustite nakon što ste potrošili malo energije - rekla je ona.

Vama najviše odgovaraju lagane aktivnosti poput joge ili šetnje. Opustiće vas, ali ćete se istovremeno osloboditi energije i time se lakše rešiti stresa.

ŠKORPIJA

- Seks kod vas budi energiju i pomaže vam da se upoznate sa svojom duhovnošću više nego kod drugih znakova - rekla je Lang i dodala da, ako trenutno nemate nameru da se povezujete s drugima, pronađete druge tantričke neseksualne aktivnosti kako biste postigli slične ishode, poput joge ili pevanja.

STRELAC

- Strelac uvek žudi za istraživanjem, putujte svetom i "odlutajte" u prirodu i podignite raspoloženje - savetovala je Lang.

JARAC

Po prirodi ste radnici i bilo bi pametno kada biste svoj marljivi fokus usmerili na aktivnosti na otvorenom poput vrtlarstva. Usrećiće vas bavljenje zdravim aktivnostima koje imaju svrhu i cilj.

VODOLIJA

Vodolije imaju veliko srce i u potrazi su za boljim svetom.

- Socijalne aktivnosti s altruističnim fokusom doneće vam radost. Volontiranje ili pomaganje prijatelju daje vam osećaj da ste potrebni i da imate svrhu - savetovala je Lang.

RIBE

- U teškim vremenima, stvaranje umetnosti poput plesnih pokreta, pevanja ili pisanja, moglo bi da vam pomogne da se osećate bolje - rekla je astrološkinja.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još