SLAVLJE U PORODICI POPULARNOG PEVAČA: Radiša Trajković Đani krstio unuka Nikolu

Juče je u domu porodice Trajković bio poseban dan. Naime, poznati folker Đani sa suprugom Slađom upriličio je krštenje svog prvog unuka Nikole.

Iako vikendom najčešće nastupa širom Balkana i Evrope, pevač i njegova porodica odlučili su da organizuju sveti čin krštenja mališana i to baš na letnjeg Svetog Nikolu.

Supruga četrdesetdevetogodišnjeg folkera sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je fotografiju nastalu nakon krštenja, na kojoj su ponosni baka i deka pozirali sa unukom i kumovima i pokazala delić atmosfere koja je vladala na proslavi. Svi Trajkovići bili su odeveni u belo, baš kao i maleni Nikola koji će u novembru napuniti dve godine.

Nikola je naslednik Đanijevog starijeg sina Miloša i snaje Nine. Pored Miloša, popularni par koji je nedavno proslavio 26 godina ljubavi, ima i ćerku Sofiju, kao i sina Marka koji je u aprilu ove godine sa suprugom Minjom dobio sina Lava.

- Krštenje naše kruščice - napisala je Slađa pokraj fotografije, a za medije je dala kratku izjavu:

- Danas smo krstili našeg unuka Nikolu u krugu porodice. Nismo želeli ništa opširno i veliko jer će 13. juna biti svadba njegovih roditelja. Sve je bilo super, veselo.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: djanimusic/Instagram

Pogledajte još