PROVOD U CRNOJ GORI: Ana Sević u društvu supruga Daniela Nedeljkovića uživala na koncertu Dina Merlina (FOTO)

Pevačica Ana Sević napravila je kratki predah od brojnih poslovnih i privatnih obaveza i otputovala u Crnu Goru.

Nakon razvoda od folkera Darka Lazića, Sevićeva je sreću u ljubavi pronašla uz biznismena Daniela Nedeljkovića. Kao kruna njihove velike ljubavi, na svet su došli devojčica Sena koja će krajem godine proslaviti drugi rođendan i dečak Simeon kojeg je lepa brineta rodila pre manje od tri meseca.

Tridesetšestogodišnjakinja je pre godinu dana u tajnosti stala na "ludi kamen" sa Danielom, a danas je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije i video-snimke iz Bara u kojem se trenutno nalazi.

Ana je prvo fanovima pokazala kako se na primorju provodila tokom dana, a zatim kakva je sinoć bila atmosfera na koncertu Dina Merlina kojem su prisustvovali. Atraktivna dama je na nastupu poznatog umetnika uživala sa suprugom, te je i ovekovečila jedan od romantičnih momenata i pokazala koliko se ona i Daniel vole.

- Kako je lepo imati nekog, kao što tebe sad imam ja... Mi - napisala je Ana stihove Merlinove pesme "Mi" pokraj fotografije.

Nema sumnje da je srećnom paru beg od gradske vreve i te kako prijao, i da su uživali u romantičnom vikendu, daleko od Beograda.

Foto: anasevicofficial/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još