REŠENA MISTERIJA: Šta muškarci zaista vole kod žena?

Seksi donji veš, lepo oblikovano telo i dobro kulinarsko umeće, kao kvaliteti koje muškarci vole kod žena nisu nikakva tajna. Ipak, postoje još neki koji nisu toliko očigledni. Evo o čemu se radi.

Muškarci vole žene koja će u društvu odavati notu prefinjenosti i staloženosti, a u četiri zida biti opuštena i pomalo divlja.

Mazni, pospani jutarnji glas

Grub glas svakako nije atribut na koji muškarci padaju. Žene s maznim, toplim glasom mnogo su prijatnije za slušanje od onih koje svojim tonovima "razbijaju lustere".

Jutarnji ili večernji "umorna sam" glas više odgovara muškarcima, jer stvara intimnu atmosferu.

Žene koje znaju da hodaju u visokim potpeticama

Svi smo videli devojke na štiklama za koje bi i sama Lejdi Gaga rekla da su previsoke, ali neke žene to ne sprečava da ih obuju, iako u njima izgledaju kao da hodaju po jajima.

Ako cipele nose vas, a ne vi njih, možda je bolje da ih ostavite kod kuće, a s time će se složiti većina muškaraca. Čak i najbolje obučena žena izgledaće loše ako joj čak i dva koraka na visokim potpeticama predstavljaju problem.

Žena koja je 70 odsto anđeo, a 30 odsto đavo

Biti dobra, pristojna i uljudna devojka svakako je pohvalno, ali ponekad treba pokazati zube. Ako vas je strah da ćete ispasti neuviđavna u očima svog muškarca, ne brinite - oni vole iskrene devojke koje znaju da se izbore za sebe.

Potrebno je samo da procenite koja situacija zaslužuje "paljbu", a kada nešto treba prećutati.

Plaća svoje piće

Devojka koja sama plati svoje piće, nažalost, postaje sve veća retkost, pogotovo u našem okruženju. Iako neki muškarci stalnim čašćavanjem nastoje da pokažu da su glavni i sposobni da se brinu o svojoj ženi, većina njih će se diviti onoj koja kada stigne račun - posegne za svojim novčanikom.

Samopouzdana i snažna

Plačljive devojke koje zavise od odobravanja drugih i ne mogu ni trenutak da žive bez svog dečka, definitivno odbijaju muškarce. Lepa, nasmejana i samouverena žena koja ispuni prostoriju kada uđe u nju nešto je što nijednog muškarca neće ostaviti ravnodušnim.

Ne šminka se puno, jednostavna je

Verovale ili ne, većina muškaraca ne primećuje da li imate na sebi tečni puder, puder u prahu, maskaru i rumenilo. Šminka prekriva nedostatke, ali nekim ženama služi za prikrivanje ličnosti, što definitivno nije nešto što želite u vezi. Ako ste u vezi s muškarcem za kog ne želite da vas vidi bez šminke jer se plašite da bi vas "prirodnu" ostavio, učinite sebi uslugu i ostavite vi njega.

Žena koja će igrati igrice sa svojim dečkom

Jedan od najčešćih muških poroka su video-igrice. Umesto da mu prigovarate kako ne obraća dovoljno pažnje na vas, sedite pored njega, uzmite drugi džojstik i odlično se zabavite. On će vas gledati u potpuno drugačijem svetlu.

Ima svoje hobije i ne petlja se u njegove

Jedna od najseksi stvari muškarcima jeste devojka koja ima nešto svoje, hobi kojim se bavi i u kojem uživa sama, bez njega. Žena koja ima druge ljubavi osim svog muškarca, biće neizmerno seksi, a muškarac će se osećati bolje uz nju, jer zna da joj on nije jedini interes na svetu.

Žena koja pije pivo

Oko piva i žena koje ga piju uvek postoje brojne rasprave, koje često završavaju tvrdnjom da dame ne bi smele da piju pivo, jer "to nije ženstveno". Svaki pravi muškarac će to opovrgnuti.

Retko je nešto tako seksi kao lepa devojka koju nije sramota da popije pivo iz flaše, naročito ako je sređena za izlazak. Zato devojke koje vole pivo, slobodno mogu da ga piju jer muškarci vole kad vas nije briga šta drugi, uštogljeni ljudi, misle.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još