IGRALA SAM SE SA NJIM, SAMO SAM ŽELELA DA SE OSVETIM CARU: Dalila Dragojević priznala da joj se Anđelo Ranković nikada nije ni dopadao (VIDEO)

Tokom popodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je još jedna podela budžeta, a ovonedeljni vođa Stefan Karić objasnio je zbog čega je Dalili Dragojević dao mali budžet, nakon čega je bivša supruga Dejana Dragojevića priznala da je zavodila Anđela Rankovića samo da bi se osvetila svom dečku Filipu Caru.

- Dalila dobija mali budžet. Želeo sam da joj dam mali budžet i dao sam. Promenila mi je mišljenje o sebi i Caru, jer sam mislio da se pomirila samo zbog svadbe i da joj on ne bi pravio problem i ponižanja. Mislio sam da je to igra i taktika i da si se od Anđela sklonila zbog Dije. Rekla si mi da si igrala juče "Igru istinu" sa Carem i da si mu priznala da ti je to bila igra, a rekla si mi sad i da si priznala to u intervjuu kod Ivane Šopić. Mislim da to nije lepo - rekao je Karić.

- Da, ja sam kod Ivane Šopić na intervjuu rekla da se osveta servira hladna. Na kraju sam se osvetila samoj sebi. Đedović je rekao kad se igraš ne možeš da naškodiš sebi, a kad se preigraš - naškodiš sebi. Igrala sam se na svoju štetu, meni se obilo o glavu. Trebalo je da ispadne drugačije, ali sam "prekucala" - rekla je Dalila.

- Mali budžet i za Cara. On koliko god da je glumatao da te šikanira, mislim da je mnogo zaljubljeniji i da ima više emocija nego što ti imaš prema njemu - rekao je Stefan.

- Ja imam emocije, samo nemam poverenje, a nema ni on u mene. Izgubilo se poštovanja i poverenje. Sinoć smo pričali o životu, spoljnom svetu i po prvi put smo se opustili. Saznala sam mnoge stvari, kao što je i on od mene. On je mene slagao da je sa Sanjom i Anom imao oralni seks i da su se dogovorili da kažu da je bio seks da one ne bi bile ponižene. Ja sam rekla da mi je Ana rekla da su imali seks. To je bilo prvo pitanje i on je meni priznao da je bio seks. Rekao mi je da je iz svojih gluposti i muških nagona uradio stvari zbog kojih se stvarno pokajao. Znam kako se ponašao prema Sanji, nije je ni pogledao i rekao: "Dobar dan". Znam i za Anu da je rekla da je zaljubljena, on je rekao da ne vidi budućnost sa njom. Upozoravao je Anu kako da se ponaša, ali vidim da je hladan. Shvatili smo da sam mogla da se osećam povređeno samo zbog Maje Marinković. Pitala sam ga za izolaciju i rekao mi je da je tu bio pokušaj seksa i da je bilo glupo da se to dešava. Mnogo smo saznali jedno o drugom i ja sam to priznala. Filip je znao o čemu se radi, samo nije znao do sinoć da sam u intervjuu kod Ivane Šopić rekla da je to-to - izjavila je Dragojevićka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još