CECA I VELJKO UPOZNALI POTENCIJALNOG ZETA: Porodica Gudelj u vili Ražnatovića, Anastasija blistala od sreće pokraj Nemanje (VIDEO)

Pevačica Anastasija Ražnatović nakon raskida petogodišnje ljubavne veze sa uspešnim biznismenom Đorđem Kuljićem uplovila je u romansu sa fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom.

Zaljubljeni par upoznali su prijatelji, a sve do sinoć oni nisu objavljivali zajedničke fotografije.

Naime, mlada muzička zvezda danas proslavlja svoj 24. rođendan, a sinoć je u porodičnom domu Ražnatovića na Dedinju upriličena mala zabava, kada je slavljenica upoznala svoju majku, folk zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović i brata Veljka sa svojim izabranikom i njegovom porodicom.

Uspešni sportista u društvu majke Olivere, sestre Vanje i brata Dragiše doputovao je u Beograd iz Španije, gde već godinama živi, kako bi sa svojom dragom proslavio njen "divan dan".

Tačno u ponoć, porodice Ražnatović i Gudelj nazdravile su u čast slavljenice koja je blistala od sreće pokraj voljenog muškarca.

- Porodična proslava! Srećan rođendan, ljubavi moja - napisala je Ceca pokraj video-snimka u kome se mogu videti nasmejani članovi dve poznate porodice.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: dragigudelj/Instagram

Pogledajte još