FUDBALER NIJE ŠTEDEO: Nemanja Gudelj za Anastasijin rođendanski poklon iskeširao 12.000 evra

Fudbaler Nemanja Gudelj došao je pre nekoliko dana u Srbiju kako bi sa svojom devojkom, pevačicom Anastasijom Ražnatović, proslavio njen 24. rođendan. Poklonio joj je veoma originalan dar.

Mlada pevačica juče je proslavila 24. rođendan, a na žurku je pozvala tačno 100 gostiju. Među njima je bio i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, koji je samo zbog nje doputovao iz Sevilje. Slavljenica je od dečka dobila nekoliko vrednih poklona, među kojima je i luksuzni odmor na Ibici, na koji idu zajedno za nekoliko dana.

- Nemanja je još u utorak došao u Srbiju sa sestrom Vanjom, bratom Dragišom i majkom Oliverom i odmah su svi otišli da upoznaju Cecu. Falio je samo Nemanjin tata Nebojša, koji je poslovno u Kini - priča naš dobro obavešten izvor i dodaje da je Gudelj oduševio svoju devojku, ali i buduću taštu:

- Nemanja je doneo Tasi buket crvenih ruža, na kome je pisalo "Volim te"! To, naravno, nije bio jedini poklon. Iskeširao je 12.000 evra za luksuzan odmor na Ibici, na koji će ići zajedno za nekoliko dana. Iznajmio je vilu sa bazenima, teretanom, poslugom, obezbeđenjem, ali i fudbalskim terenom, gde će moći da trenira. Na večeri u Cecinoj vili bili su i Tasin brat Veljko, tetka Lidija, teča Predrag... I svi su oduševljeni budućim zetom, a naročito Ceca! Slavljenica je posle večere, u ponoć oduvala svećice na torti i dočekala rođendan u zagrljaju svog momka. Odmah posle toga Tasa i Nemanja su otišli na splav, gde su đuskali do jutra.

Ražnatoviće je posebno oduševila umetnička slika koju je Nemanja poklonio Anastasiji. U pitanju je zajednički portret mlade pevačice i njenog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Anastasija je pre tri meseca raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem i ubrzo se zaljubila u Nemanju Gudelja, zbog koga često putuje u Sevilju.

- U vezi mi je sve super. Sve mi dobro ide! - rekla je Tasa nedavno i javno priznala da voli fudbalera:

- Na meni se jasno vidi da sam srećna, zadovoljna i zaljubljena!

Izvor: Kurir.rs/informer
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još