DRAGI JE TOP FRAJER: Milica Todorović odlepila za bratom Nemanje Gudelja

Anastasija Ražnatović je u jednom elitnom beogradskom restoranu okupila celu estradu, porodicu i prijatelje, u čijem je društvu proslavila rođendan.

Slavljenica je sve vreme bila vidno raspoložena i srećna, pre svega što su uz nju bili svi najmiliji, ali i dečko Nemanja Gudelj, koji je s porodicom došao iz Španije samo zbog nje.

Pored slavljenice, posebno je bila raspoložena Milica Todorović, koja je na prvu odlepila za Nemanjinim bratom Dragim Gudeljom, od kog se nije odvojila celo veče.

Milica je sve vreme đuskala, a u jednom trenutku je bukvalno zajahala mladog Gudelja. Kako je atmosfera bila sve vrelija, Todorovićeva je izašla da malo ohladi glavu, a tada je priznala da se situacija između nje i Dragog zahuktava.

- Ja baš volim da đuskam, sad smo se Dragi i ja baš izigrali, on super igra. Znate koliko ja volim da đuskam. Dragi je top frajer. Unutra je mnogo vruće - rekla je Milica, a na pitanje da li gori između nje i Gudelja, ona je s smehom odgovorila:

- Ma gori sve. Inače gori unutra, znate koliko je dobra atmosfera tamo, da ne možete da poverujete. Nemojte sada da me nagovarate na nešto. Ovde je tako lepo da nemam reči. Svi su opušteni i veseli.

Milica je prokomentarisala i Anastasijinog novog dečka Nemanju, te zaključila da je super kada devojka ima dečka:

- To je lepo, lepo je kad imaš dečka. Potrudila sam se da izgledam najlepše moguće. Ljudi, nebitno je da li je sportista ili glumac. Mora da ima jaču energiju od moje, zato nemam momka.

Izvor: Kurir.rs/Srpski telegraf
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još