ZAUSTAVITE PSIHOPATU: Emina Mujić strahuje za život ćerke Dalile Dragojević

Prethodnih dana na rijaliti imanju u Šimanovcima, Dalila Dragojević i Filip Car vodili su žestoke svađe, koje su kulminirale tučom.

Njihova rasprava zbog međusobnog nepoverenja i Dalilinog odnosa sa Anđelom Rankovićem trajala je satima. U jednom trenutku Car je odlučio da izbaci Dalilu iz izolacije, te je skočio na nju, počeo da je gura i vuče po podu.

Mediji su stupili u kontakt sa Dalilinom majkom Eminom Mujić, koja je za "Kurir" prokomentarisala najnoviju tuču ovog para.

- Ne bih ja puno o psihopati, jer psihopata ostaje psihopata! Samo ću reći, a mislim da je vreme, da i vi napišete u vašim novinama, i to na naslovnoj strani: "Stop nasilju nad Dalilom od strane psihopate!" - poručila je Emina, a onda iznela i svoje mišljenje o Carevim pretnjama da će nju i njenu ćerku zaklati i udaviti:

- Ovo što gledamo je čisto nasilje nad Dalilom i na to ne treba da se ćuti. Šta da dođe do ubistva? Ko će tad biti kriv i ko će odgovarati?! Nasilnik je proteran iz Hrvatske i već dve godine sprovodi nasilje na televiziji. Ako je ovo za gledanje, a da se ne reaguje, onda su svi za osudu! Ubice u zatvoru leže, pa niko ne sme da vrši nasilje nad njima. A šta je to Dalila uradila da bi je ovako terorisao jedan psihopata? Pustiću još ovaj dan da vidim kako će proći, a onda ću ja da preuzmem mere predviđene zakonom. Dosta sam ja ćutala svima. Smešna mi je njegova izjava, jer ne treba dolaziti u Tuzlu, doći ću ja u Beograd, pa i u Crikvenicu. Za mene je on jedna nula - završila je Dalilina majka.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Emina Mujic/Facebook

Pogledajte još