SREĆNA PORODICA: Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica proveli dan sa malim Željkom u Dino parku (FOTO)

Pre četiri dana kontroverzna učesnica brojnih rijaliti programa Miljana Kulić ponovo je diskvalifikovana iz "Zadruge 5" kada je nasrnula na bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu. Ovog puta izbačen je i njen dečko Nenad Macanović Bebica sa kojim je u turbulentnoj ljubavnoj vezi.

Iako temperamentna Nišlijka produkciji televizije "Pink" duguje 100.000 evra, čini se da za to uopšte ne mari, već uživa pored svog izabranika i sina Željka kojeg je dobila tokom kratke i burne veze sa učesnikom rijaliti šou programa "Parovi" Ivanom Marinkovićem.

Danas su Kulićeva, Bebica i Željko krenuli na put i usput posetili Prirodnjački centar i Dino park u Svilajncu. Ponosna majka podelila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram bezbroj video-snimaka čiji je glavni akter njen maleni naslednik. Četvoroipogodišnji dečak oduševljeno je trčkarao ovim parkom, i pokazao svoje oduševljenje i veliko poznavanje dinosaurusa.

Današnji izlet veoma je prijao i poznatom paru, te je Kulićeva ovaj porodični izlazak ovekovečila i romantičnim fotografijama na kojima se ona i njen partner strasno ljube.

Sudeći po objavama dvadesetosmogodišnje Miljane, može se zaključiti da joj vreme koje provodi daleko od Bele kuće i bivšeg dečka Zole, a u društvu svog sina, i te kako prija.

Foto: miljana_kulic_official/Instagram
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Pogledajte još