JOŠ JEDNA NEKRETNINA U VLASNIŠTVU POZNATOG PARA: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger kupuju stan u Beogradu vredan 350.000 evra?!

Poznati bračni par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger ne odustaje od kupovine luksuzne nekretnine u Beogradu.

Iako se još prošlog leta u domaćim medijima pojavila informacija da je proslavljeni nemački fudbaler odlučio da obraduje suprugu stanom u okviru kompleksa Beograd na vodi, za šta je bio spreman da izdvoji čak 600.000 evra, kako "Kurir" piše, naša teniserka nije bila sigurna da li želi da baš na ovoj lokaciji poseduje nekretninu u svom rodnom gradu.

- Bastijanu se baš svideo kompleks Beograd na vodi, a posebno Kula. Kako zbog kovida nisu mogli i sami često da dolaze u Beograd, popularni Švajni dao je agentima za nekretnine ovlašćenje da u njegovo ime odaberu stan u Kuli. Njegova želja je bila da stan bude dvostrano orijentisan i da ima pogled na celu prestonicu i da ima oko 100 kvadrata. Ako se uzme u obzir da je kvadrat tada koštao oko 6.000 evra, lako je izračunati da je fudbaler na ženin poklon tada bio spreman da potroši 600.000 evra. Međutim, Ana nije bila nešto posebno zagrejana za tu lokaciju, ali su se ipak dogovorili da taj stan ostane kao opcija, dok su agentima poručili da im je potrebno malo vremena da razmisle o tome. Međutim, pošto je interesovanje za stanove u Kuli Beograda na vodi u tom trenutku bilo ogromno, stan je vrlo brzo prodat drugim kupcima, pa su se brzo dogovorili da potraže novi, na drugoj lokaciji - priča izvor.

Ana je oduvek bila vezana za Novi Beograd, gde je i ranije živela, pa je vrlo brzo uspela da nagovori supruga da pogledaju i luksuzne nekretnine u ovom delu grada.

- Kada su nedavno polutajno boravili u Beogradu, jedna od prvih stavki im je bilo i razgledanje stanova. Oni su posetili i luksuzni kompleks na Novom Beogradu, gde je stan još odavno obezbedila Lepa Brena, koja je kupila ceo sprat u kuli koja se gradi u okviru tog kompleksa, kao i Anin prijatelj i kolega Novak Đoković. Ivanovićeva se baš oduševila tom lokacijom. Nisam siguran da li su se i oni odlučili za kulu, ali znam da su odabrali jedan stan od nešto malo manje od 100 kvadrata i da je njegova cena na tržištu trenutno oko 350.000 evra. Kod ovog stana im se naročito svidelo to što iz njega imaju savršen pogled na Beograd, lepši čak i od onoga sa Beograda na vodi. Agentima za nekretnine su poručili da će najverovatnije izabrati taj stan, kao i da će uskoro ponovo doći u Beograd kako bi finiširali sve detalje i platili tu nekretninu. Njima se mnogo svidelo i to što ova zgrada ima svoj bazen i tržni centar i što joj je sve tu nadohvat ruke - završava izvor "Kurira".

Inače, Ana i Švajni već nekoliko godina žive u austrijskom gradiću Vestendorfu od 3.700 stanovnika, u podnožju Alpa. Bračni par je kupio imanje još 2018. godine sa željom da njihovi sinovi Luka i Leon budu bliži svojim bakama i dekama, a njih dvoje svojim prijateljima. Švajnštajgerovi roditelji žive na samo sat vremena od Vestendorfa, a ni Beograd nije daleko.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još