LIMUZINA, ŠAMPANJAC I PRIJATELJICE U CRVENOM: Katarina Grujić slavi devojačko veče (VIDEO)

Pevačica Katarina Grujić će u četvrtak, 2. juna, izgovoriti sudbonosno "da" fudbaleru "Crvene zvezde" Marku Gobeljiću. Tridesetogodišnja "Zvezda Granda" u društvu nekoliko prijateljica 48 sati pred veliki dan slavi devojačko veče, a fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrila je delić atmosfere sa zabave.

Kaća je za ovu priliku obukla belu haljinu pripijenu uz telo, a na glavi je nosila veo, dok su njene prijateljice odenule toalete crvene nijanse - kako bi sve bilo u znaku klupskih boja "Crvene zvezde" za čiji fudbalski klub nastupa njen suprug.

Pevačica i njene drugarice su se luksuznom limuzinom odvezle do mesta gde je upriličeno slavlje. Devojke su vrištale kada su ugledale buduću mladu, a sve vreme tokom puta su veselo đuskale i nazdravljale šampanjcem. Potom je usledilo veselje na splavu koji je za ovu priliku posebno dekorisan.

Među Katarininim prijateljicama su njene koleginice, pevačice Tamara Milutinović i Nadica Ademov, te Snežana Borjan, supruga golmana "Crvene zvezde" Milana Borjana.

Podsetimo, Katarina Grujić i Marko Gobeljić prošlog leta venčali su se pred matičarem. Oni su tada na građansko venčanje pozvali najbliže prijatelje i obećali veliku svadbu nakon crkvenog venčanja, koje su zakazali za četvrtak.

Pevačica je sredinom decembra prošle godine rodila svoje prvo dete - devojčicu Katju.

Autor: Nadlanu.com
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još