TRI DOBRA RAZLOGA: Zašto je poželjno voditi ljubav uz muziku?

Vođenje ljubavi uz muziku može da vam pomogne da se opustite i uživate kao nikad do sad. Osetite ritam, pokrećite telo i eto užitka.

I slušanje muzike i seks izazivaju osećaj zadovoljstva, zbog čega se sve veći broj parova odlučuje da kombinuje ove dve aktivnosti. Nekima se to veoma dopalo pa su odlučili da stvore specijalne kompilacije koje koriste samo za intimne trenutke sa svojim partnerom.

Slušanje muzike smanjuje stres

Stres je naš veliki neprijatelj u krevetu. On može da nas spreči da se dovoljno uzbudimo, i onemogući da uopšte imamo seksualni odnos. Muzika, sa druge strane, može da nam pomogne da se opustimo u ovakvim situacijama i zaboravimo na probleme koji nam zaokupljaju misli i sabotiraju intimne trenutke sa partnerom.

Još više spaja partnere

Kada se vrte pesme koje vole i jedan i drugi partner, njih preplavljuje osećanje zadovoljstva u isto vreme i između njih se stvara mnogo dublja veza nego da vode ljubav u tišini. Svaki sledeći put kada budu slušali istu muziku, oni će se setiti trenutaka u krevetu sa voljenom osobom i ponovo će osetiti veliku povezanost sa njom.

Ritam muzike može da utiče na ritam vaših pokreta u krevetu

Za potpunu satisfakciju oba partnera tokom seksualnog čina, potrebno je da se oni pomeraju u istom ritmu, što nije težak zadatak ako se u pozadini čuje adekvatna muzika senzualnih tonova i pulsirajućeg ritma.

Izvor: Avaz.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još