Grazia proslavila rođendan

Nestabilno vreme je pretilo da pokvari ugođaj preko puta stadiona Grafičara, međutim, naleti kiše su bili kratkotrajni pa su zvanice, uz kratkotrajne begove pod tendu, ipak mogle da uživaju u ćaskanju i degustiranju neobičnih slanih i slatkih poslastica.

VIP gosti

Pozivu su se, pored brojnih diplomatskih predstavnika, odazvali Tanja Bošković, Rada Đuričin, Milena Vasić, Milica Milša, Aleksandar Timofejev, Jadranka Janković, Biljana Obradović, Ivan Bauer, Šćepa „Night Shift“. Nezaobilazno je, naravno, bilo i prisustvo modnih VIP-ovaca: Snežana Dakić, Neša „Klik“, Darko Kostić, Nebojša Grnčarski, Jelena Ivanović... Bilo je i „padobranaca“ i to više nego obično – nije teško poštovati „dress code elegant“ jer je, dabome, na ovakvim manifestacijama važno biti viđen.

Nije bilo mnogo „govorancije“, u centru pažnje je bilo slavlje, muzika, a pre nego što je na binu izašao Masimo okupljenima se obratila urednica-slavljenica, Svetlana Preradović. Prva dama „Grazie“ je istakla da je pola decenije tako malo u odnosu na 73 godine koliko puni italijanski „original“ ali je napomenula da je i u ovih pet godina bilo dosta problema jer je trebalo uzdići se, potvrditi vrednost a onda opstati u vreme krize.

-Grazia je proizvod velikog truda svih nas a lepo je što su večeras tu i oni koji su u međuvremenu otišli iz naše kompanije „Attica media“ – uz osmeh je rekla Preradovićeva pre nego što se zapenušao šampanjac.

Masimo i Tanja Bošković

-Možete pevati a možete jesti i piti i praviti se da nas nema – poručio je sa bine Masimo a u njegovim hitovima je, primetno, najviše uživala dama koja pleni gde god da se pojavi, Tanja Bošković:

-Briljantno peva – oduševljeno je istakla naša glumačka diva. – Pet godina u mom životu nije mnogo, u „Gracijinom“ verovatno jeste ali 73 – tom brojkom sam vrlo impresionirana. Nekim ljudima od ovog zavisi život, neka im je sa srećom. Ne čitam ženske časopise, ne čitam uopšte novine već knjige.

Uživate uz Masima koji nam, sasvim prikladno, sada peva Džonijevu „Graciju“ a i sami umeli da zapevate, setimo se samo neprolaznog „Dukata“. Šta Vam od muzike najviše srcu prija ?

-Volela sam da slušam Boru Čorbu, Balaševića... Đoleta, u stvari, volim da čitam, ima nešto jako smešno i pametno u svemu tome. Borin i Đoletov senzibilitet su savršen spoj, različito i blesavo. Srpski duh.

Radujete li se letu ?

-Više se ne radujem vremenu već samo susretima. Meni nije ostalo više od 20 leta, zašto bih se tome radovala.

Hvala Tanji koja je na sebi svojstven način završila priču – ostali „selebritiji“ su bili više raspoloženi da bez ikakve obaveze poziraju i uživaju u svim čarima VIP žurke. Slavljenicima sve čestitke za prvih pet godina, vidimo se na „Grazia decenija“ žurci.


Pogledajte još