MEJKAP HIT: Maskare u jarkim bojama ponovo su u trendu

Maskare u boji se vraćaju u prolećne trendove. Ako volite da eksperimentišete sa šminkom, umesto mešanja jarkih, šarenih senki, izaberite maskare smelih boja koje stvaraju lepršavi efekat i čine vaše oči otvorenijim.

Ne postoji mnogo kozmetičkih trendova iz 1980-ih koje bismo želele da vratimo, ali obojena maskara je ta koja može da razbije monotoniju kada nosite neutralnu odeću za posao ili kada ne možete da priuštite mnogo šminke.

Ljubičaste i plave varijante su odlična opcija ako želite da izađete iz jednoličnog izgleda i poigrate se bojama.

Crvenokosim devojkama najbolje pristaju ljubičaste i plave nijanse maskare. Ako se odlučite za ove boje, možete isprobati neke vamp linije. Tekstura je meka i dobro pigmentovana, posebno ljubičaste i plave varijante. Elastična četkica je fleksibilna, tako da savršeno definiše trepavice i lako se nanosi.

Plava maskara se savršeno slaže sa smeđim i kestenjastim očima, a nose je mnoge svetske zvezde. Možete da nosite sve nijanse plave maskare, od izuzetno jakih, prigušenih do blažih nijansi plave.

Plavu maskaru možete naneti istovremeno sa crnom maskarom da biste dobili još bolji efekat i dodatno naglasili oči.

Ako želite da postignete fantastičan, glamurozni izgled, onda je crvena maskara odličan izbor. Pogodna je za posebne prilike i lepo stoji devojkama sa zelenim i smeđim očima. Ova varijanta je definitivno za najhrabrije. Najvažnije je da koristite kremu za oči i korektor, kao podlogu pre nanošenja, kako bi se maskara što više istakla na trepavicama.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još