RASKOŠNO OKIĆEN PORODIČNI DOM POPULARNE PEVAČICE: Sve je spremno za venčanje Katarine Grujić i Marka Gobeljića (VIDEO)

Popularna pevačica Katarina Grujić i fudbaler "Crvene zvezde" Marko Gobeljić zavetovaće se danas na večnu ljubav pred Bogom.

Zaljubljeni par venčaće se u Hramu Svetog Save u Beogradu nakon čega će upriličiti glamurozno svadbeno veselje u jednom prestoničkom restoranu, kojem će prisustvovati više od 500 zvanica.

U domu atraktivne crnke već sinoć je sve bilo spremno za veliki dan i buduća mlada odlučila je da svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram pokaže bogato dekorisano dvorište, gde će se svatovi okupiti.

Ulaz u porodični dom Grujićeve raskošno je okićen belim ružama, dok su u dvorištu raspoređeni stolovi na kojima se nalaze buketi belog cveća. Zvezda "Granda" mesecima unazad pripremala je sve za ovaj dan, te se samo po dekoraciji dvorišta vidi da je vodila računa o svakom detalju.

Podsetimo, tridesetogodišnja folkerka i uspešni sportista krajem avgusta prošle godine jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav pred matičarem na intimnoj ceremoniji, a sredinom decembra kao kruna njihove romanse na svet je došla ćerkica Katja.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još