OGROMNA TORTA, TRBUŠNI PLES I VATROMET: Katarina Grujić i Marko Gobeljić priredili svadbeno veselje za pamćenje (VIDEO)

Nakon crkvenog venčanja Katarine Grujić i Marka Gobeljića koje je održano danas u Hramu Svetog Save, mladenci su se uputili u jedan beogradski hotel u kojem je upriličeno svadbeno veselje za 500 zvanica.

Poznata pevačica i fudbaler "Crvene zvezde" organizovali su veliku proslavu svoje ljubavi, a mlada je promenila tri luksuzne venčanice. Domaći mediji pisali su da je prva haljina koju je Kaća nosila tokom svečanog čina u crkvi vredna čak 20.000 evra.

Kada su sve zvanice pristigle i nakon prvog plesa koji su odigrali zajedno sa svojom naslednicom Katjom, veselje je moglo da počne. Katarina je obukla drugu haljinu i ispoštovala sve običaje vezane za svadbu, te je bacila bidermajer koji je uhvatila njena kuma Andreana Čekić.

Nakon nastupa brojnih kolega poznate pevačice, mladenci su isekli ogromnu tortu bele boje koja je imala deset spratova, a dok su pili šampanjac, počeo je spektakularan vatromet.

Brojne poznate ličnosti koje su prisustvovale proslavi Kaćine i Markove ljubavi, na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram podelile su video-snimke koji su dočarali delić atmosfere sa slavlja. Posebno zanimljiv trenutak bio je dolazak trbušnih plesačica, a zvezda "Grand" produkcije zablistala je u trećoj venčanici i tom prilikom i sama se oprobala u ovoj vrsti plesa.

Foto: husocobic/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: gobeljamg7/Instagram

Pogledajte još