NA KIPRU SMO SAMI, NEMAMO NIKAKVU POMOĆ: Mirka Vasiljević progovorila o životu sa izabranikom Vujadinom Savićem i četvoro dece van Srbije

Glumica Mirka Vasiljević progovorila je o životu van Srbije, svoje četvoro dece i praćenju nevenčanog supruga Vujadina Savića u selidbama širom sveta.

- Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo - kazala je Mirka Vasiljević i otkrila da li trenira.

- Treniraju mi najviše živce! Treninge sam malo zapostavila. Sa bebom je to sad malo... Nije nemoguće, naravno, kad se čovek dobro organizuje, ali u inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo nikakvu pomoć. Nemamo ni bake, ni deke, ni rođake, nikoga ko može da bude sat, dva, tri sa decom. Tamo ne stižem to, ovde sam stizala - istakla je Mirka, poznata po ulogama u ostvarenjima "Ljubav, navika, panika" i "Mi nismo anđeli 2".

- Često se vraćam u Srbiju, ne "puca" me nostalgija. Ima prednosti život u inostranstvu, recimo upoznavanje nove kulture, novog jezika, novi kontakti, ljudi... To je veliko bogatstvo. Promena jako prija, odgovara. E, druga stvar je što ne možete da "pustite korene", to nije tvoja zemlja, tu ste privremeno - rekla je glumica.

Izvor: Blic.rs
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još