DA ZAJEDNO DUVAMO JOŠ MILION SVEĆICA: Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo proslavili 5. rođendan svojih blizanaca (FOTO)

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez proslavili su tokom vikenda 5. rođendan blizanaca Eve i Matea koje je popularnom fudbaleru rodila surogat majka. Naime, lepa brineta objavila je na svom profilu na Instagramu nekoliko fotografije i snimaka sa proslave rođendana mališana koje je pre pola decenije na svet donela surogat majka.

Aktraktivna dvadesetosmogodišnjakinja uputila je mališanima emotivnu poruku

- Mama ne može biti ponosnija na vas i na divna bića koja postajete. Volim vas svim srcem. Da zajedno duvamo još milion svećica - istakla je ona uz snimak u kojem se može videti kako deca veselo poziraju pokraj šarenih balona.

Nema sumnje da se osmeh vratio na lice poznatog para, nakon tragedije koja ih je nedavno zadesila.

Podsetimo, Georgina je nosila blizance, ali je dečak preminuo na porođaju. Devojčica je rođena zdrava, a ponosni roditelji su joj dali ime Bela Esmeralda.

Mnoge poznate ličnosti pružile su podršku Kristijanu i Georgini nakon gubitka sina. Fudbaler "Mančester junajteda" se na dirljiv način oprostio od preminulog mališana. Naime, on je svoj stoti gol u Premijer ligi posvetio njemu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio)

Autor: Nadlanu.com/J.R.
Foto: georginagio/Instagram

Pogledajte još