PUT DO NJENOG SRCA: Kojih pet komplimenata svaka žena želi da čuje od svog partnera?

Iako žene ponekad kriju emocije i pretvaraju se da su hladne i stroge, svakoj od njoj prija da čuje poneki kompliment i lepu reč.

Žene uživaju u osećaju da su primećene, vole da čuju da su posebne i da u njihovom društvu muškarci uživaju. One su često slabe na momke koji se ne stide da pokažu svoje emicije i koji ne skrivaju svoje slabosti. Ono što svaka žena voli, to je da joj muškarac uputi poneku lepu reč, kompliment, da je pita za savet, mišljenje i pomoć kada mu je to potrebno.

Topla, ljubazna reč je više nego dobrodošla kada želite da osvojite žensko srce. I naizgled hladna i povučena žena može da postane veoma prijatna i emotivna ako pronađete pravi način da stignete do njenog srca. Žene su emotivna bića, one vole da se osećaju posebno, da budu u prijatnom društvu, a takođe im je važno i da muškarci cene njihovo mišljenje.

Žene su slabe na momke koji pokazuju emocije, koji ne skrivaju ranjivost i koji su spremni da ih paze i maze.

Ovih pet komplimenata voli da čuje svaka žena:

1. Recite joj po čemu je posebna

Ona voli kada muškarac primećuje njene dobre osobine i kada ih ističe kao nešto što mu se jako dopada. To može da bude fizički izgled, ali i njeno ponašanje ili reakcije u nekim situacijama. Često muškarci ističu rupice na obrazima kao nešto neodoljivo, što ženama jako prija. Tu su i druge stvari poput boje očiju, tena, ali i načina na koji se smeje, šali i tome slično.

2. Cenite njeno mišljenje

"Šta ti misliš o tome?" - pitanje je koje svaka normalna žena želi da čuje od svog muškarca. Osim što joj pokazuje da smatra da je pametna, važno mu je da i ona bude uključena u njegov društveni život. Takve muškarce žene izrazito cene i smatraju ih potencijalnim partnerom za kvalitetnu i uspešnu vezu.

3. U njenom društvu se osećate opušteno

Devojke vole momke koji su spremni da im otvoreno priznaju da s njom mogu da budu ono što zapravo i jesu. S druge strane, svaka žena voli da zna da se muškarac u njenom društvu oseća prijatno.

4. Uživate u njenom mirisu

Bilo da se radi o intimnim delovima tela ili nekim drugim mestima, svakoj ženi je prijatno da zna da lepo miriše. Ona će se tada osećati prijatno, sigurno i opušteno, a za dobru atmosferu u vezi ili krevetu, to je zaista važno.

5. Govorite joj da je lepa i privlačna

Budimo realni, ne postoji čovek na svetu koji ne voli da čuje da je lep, privlačan i poseban. Žene su naročito osetljive na te teme. Nema žene koja ne želi da bude neodoljiva, naročito ako je muškarac to spreman da joj kaže i pred drugim ljudima.

Izvor: Prva.rs/24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još