Tošić ostaje u Zvezdi - Marković u Partizanu!

Crvena zvezda izgleda neće morati da brinu za poziciju levog beka.

Kako trenutno stoje stvari, i naredne sezone Duško Tošić će igrati u crveno-belom dresu, bar do zime, pošto ima ugovor do juna 2013. godine.

Fudbaler OFK Beograda Saša Marković (20) će danas postati fudbaler Partizana! Klub iz Humske i čelnici „romantičara“ su se definitivno dogovorili i mladi vezni igrač će danas staviti paraf na vernost crno-belima. Marković je inače ponikao u redovima šampiona Srbije, a sada će imati priliku da se dokaže u matičnom klubu. Specijalizovani sajt "transfermarkt.de" procenjuje da Marković vredi 800.000 evra. U Partizan bi iz OFK Beograda mogao da dođe još jedan talentovan fudbaler, a reč je o desnom beku Marku Petkoviću. Razgovori su u toku. Klub iz Humske je u prelaznom roku već angažovao Volkova, Babića, Jovančića...


- Ostanak Tošića je dobra vest, pošto je kvalitetan igrač. Bivši reprezentativac igrao je odlično poslednjih pet kola i njemu je bilo potrebno vreme da uhvati ritam posle povratka iz inostranstva - ističe Prosinečki, a prenosi "Sport".

Svakako je treneru crveno-belih laknulo da ne mora da traži zamenu po svaku cenu, a ponekad može da uskoči i Stevan Reljić.

- Duško Tošić se uklopio u moje zamisli i biće mu mnogo lakše u narednim izazovima - smatra Robert Prosinečki.

Izvor: www.novosti.rs

Pogledajte još