KRAJ POSLE SEDAM GODINA BRAKA: Razvela se Tijana Bogićević

Sedam godina od sklapanja braka sa Amerikancem Markom Robertsonom razvela se Tijana Bogićević. Pevačica za koju se verovalo da živi u skladnom braku, ovaj uznemirujući detalj otkrila je u emisiji "Realna priča" na "Kurir" televiziji, a mnoge je iznenadio širok osmeh na licu pevačice dok je o krahu govorila.

- Ja se razvodim, razvela sam se zapravo - kazala je Tijana kroz smeh.

Budući da je o životnom porazu pričala sa svojevrsnom lakoćom spekuliše se da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je o tome želela u javnosti da priča, te da je imala dosta vremena da preboli, sredi misli i osećanja i srce otvori za nove ljubavi.

Uprkos čvrstim osećanjima koje je gajila prema Afroamerikancu razvela se Tijana Bogićević. Upoznala ga je 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

U Americi su pokrenuli zajednički biznis, vezan za organizaciju veselja, ipak Tijana nije tamo sreću pronašla te je poslednjih godinu dana više bila u Beogradu nego u Bostonu. Daljina je očigledno učinila svoje, iako je ona tvrdila da je tako nešto nemoguće njoj da se dogodi.

- Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako - govorila je pevačica ranije.

Izvor: Kurir.rs
Foto: tijanabogicevic_music/Instagram

Pogledajte još