IMA SE, MOŽE SE: Radiša Trajković Đani sinu Milošu i snajki Nini poklonio stan u Beogradu na vodi vredan 300.000 evra

Svadba sina Radiše Trajkovića Đanija danima je zanimljiva tema u medijima, a spekuliše se da je folker sa suprugom Slađanom za organizaciju venčanja, kao i poklone za mladence, dao oko dva miliona evra.

U medijima se pojavila informacija da su Đani i Slađa sinu Milošu i njegovoj supruzi Nini poklonili stan u Monaku, kao i stan u Beogradu na vodi.

Folkerova supruga Slađana otkrila je šta je prava istina.

- Čula sam to za stan u Monaku, svašta. Nismo im kupili tamo nekretninu, već samo stan u Beogradu na vodi. Nismo dali dva miliona evra, ko ima tolike pare da daje? To je mnogo para, nismo dali ni milion evra - rekla je gospođa Trajković.

Kako pišu domaći mediji, Đani je za hotel, gde je bilo 550 gostiju, dao oko 30.000 evra. Cena po stolici je bila oko 70 evra, ali je pevač dobio popust, pa je uspeo da prođe jeftinije. Za dekoraciju i tortu, Trajkovići su dali oko dve hiljade, evra, a isto toliko su koštali i šampanjci. Za sve navedeno i sitnice, oni su navodno dali preko 40 hiljada evra, dok je muzika pevala besplatno.

Ipak, Đani i Slađa su pripremili novac za kićenje muzike, a nisu štedeli ko god je zapevao. Navodno, za to su dali oko 15 hiljada evra.

Stan u Beogradu na vodi koji su Trajkovići kupili sinu i snaji košta oko 300.000 evra i još nije završen.

- Stan će biti gotov u decembru i tada će se useliti - rekla je Slađana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: djanimusic/Instagram

Pogledajte još