VREĐAO MI JE MRTVU MAJKU: Dara Bubamara pretukla dečka na aerodromu

Pevačica Dara Bubamara otkrila je da je nedavno prebila nepoznatog muškarca koji ju je napao i psovao.

- Kad neko krene na mene ja ga ubijem od batina. Bili smo na aerodromu, nervozni, žurili smo na avion. Čovek visok dva metra mi se obratio kao niko u životu: "Ako budeš tako brzo vozila, ja ću ti sve po spisku". Vređao mi je majku, a ja sam na to alergična, jer sam izugbila svoje roditelje i to mi je neizlečiva rana - ispričala je Dara u emisiji "Ekskluzivno", a onda opisala kako je incident izgledao:

- Ja sam za ta dva minuta kao panter skočila na njega, ubila sam ga torbom, pesnicama, izubijala sam ga. Prijavila sam i sebe i njega. Naravno, skinuli su ga sa leta, zato što je javno napao ženu. Ne volim što se to desilo, jer sam dobra u komunikaciji sa svim ljudima. I stvarno ne volim da se svađam. Da mi se obratio na lep način, rekla bih: "Izvini brate", ali se on nije smirio - kaže Dara i dodaje:

- Gde ćeš na Rusiju? Kad je dobio pesnicu, nije mu bilo dobro. Radojka mafija kada je neko bezobrazan. Očigledno je navikao da se tako ponaša prema ženama, treba takve prebiti - zaključuje Dara.

Podsetimo, u medijima se pojavila vest da pevačica navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati "Puno košta", po uzrečica po kojoj je pevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 evra.

Izvor: Kurir.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još