VODITELJKA ZABLISTALA U KRATKOJ HALJINI: Marija Egelja sa suprugom Aleksandrom upriličila još jednu proslavu nakon venčanja (VIDEO)

Voditeljka televizije "Pink" Marija Egelja u nedelju je u tajnosti izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Aleksandru.

Prezenterka vremenske prognoze i uspešni biznismen na večnu ljubav zavetovali su se na Zlatiboru, a iako je zaljubljeni par pokušao da sakrije svoje venčanje od očiju javnosti, na društvenoj mreži Instagram pojavili su snimci sa velikog svadbenog veselja.

Atraktivna tridesetjednogodišnjakinja sa suprugom je i juče, za najbliže rođake i prijatelje, upriličila slavlje povodom sklapanja braka.

Naime, zgodna brineta na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podelila je nekoliko fotografija i video-snimka i otkrila delić atmosfere sa proslave.

Egelja je blistala u kratkoj haljini bele boje, a oduševio ju je spektakularni vatromet organizovan u čast njene i Aleksandrove ljubavi.

Marijine i Aleksandrove goste zabavljao je popularni harmonikaš Aleksandar Sofronijević sa svojim bendom, a proslava je trajala do jutra.

Podsetimo, u domaćim medijima pojavila se informacija da je lepa brineta u drugom stanju, ali ona se do sada nije oglasila ovim povodom.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marija.egelja/Instagram

Pogledajte još