HAOS U DOMU KULIĆA: Miljanine sestre Tijana i Ana izbacile Ivana Marinkovića iz kuće

Iako je u javnosti stekao nadimak "najpoznatiji bivši muž", Ivan Marinković (43) najširem auditorijumu poznat je kao učesnik nekoliko rijaliti šou-programa.

Njegovu medijsku karijeru obeležili su i brojni skandali, ali kratka veza sa Miljanom Kulić, koja je sa njim zatrudnela u rijalitiju "Parovi", a njihovog sina Željka rodila nakon izlaska iz "Zadruge", još uvek ne prestaje da intrigira medije i fanove rijaliti programa.

Marinković je u povremenom kontaktu sa porodicom Kulić i majkom svog drugog deteta, a sina je otkako se rodio video svega nekoliko puta. Kako piše "Rijaliti plus" izvor blizak Marinkoviću tvrdi da njemu ipak zbog porodične situacije nije svejedno i voleo bi da više učestvuje u odrastanju i vaspitanju svog vanbračnog sina.

- Poslednji put Ivan je Željka video početkom ove godine. Išao je na jug Srbije i bilo mu je usput da svrati do Niša u porodičnu kuću Kulića koji su i staratelji malog Željka - počinje izvor, i dodaje:

- Marija i Siniša su ga ljubazno pustili u kuću, video je svog sina i popričao sa Miljanom. Ona povremeno zove Ivana, ne traži mu novac, ali voli da ga podseti da je on otac njenog deteta i da ga malo isprovocira. Ivan je sa druge strane jako zbunjen kada je sa Željkom, nije ga viđao i ne zna kako da mu priđe, a Miljana pak smatra da je dovoljno kada ga Željko vidi da mu ona kaže: "Ovo ti je tata". Ivan bi zaista voleo da ima veću ulogu u odrastanju svog naslednika, ali dok ne reši situaciju sa Kulićima, od toga nema ništa - tvrdi izvor.

- Ni ova poslednja poseta nije mogla da prođe u miru jer su Miljanine sestre napravile skandal. Videvši ga u njihovoj kući načisto su poludele, vikale su i na njega i na roditelje, pa je Ivan bukvalno isteran iz kuće iako je u posetu došao sa dobrim namerama, detetu doneo slatkiše i poželo da još jednom razgovara sa Marijom i Sinišom kako bi našli neko rešenje - priča izvor.

Marinković koji je imao problem sa alkoholom već neko vreme ne pije, i iako nema profesiju i zaposlenje, zdravstveno se vraća u normalu.

- Ivan želi da dobije još jednu šansu, posebno što već osam meseci nije okusio alkohol. Ozbiljnije razmišlja, a kako stvari stoje, nema nameru da se vraća u rijaliti - završava izvor svoju priču.

Izvor: Alo!
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još