PROMENIĆE VAM DAN: Astrolozi otkrivaju šta svakom horoskopskom znaku popravlja raspoloženje

Svima su potrebne male životne radosti i nešto što će nas bar na trenutak odvratiti od sumorne stvarnosti! Događaji i vesti koje nas svakodnevno okružuju, mogu uticati na to da naše raspoloženje ne bude na "nivou".

Ovan

Da li želite da se osećate bolje? Onda probajte nešto novo i spontano. Ne mora da bude ekstremno, skupo ili sofisticirano, samo neka bude nešto što nikada ranije niste probali. Nova iskustva će vam pomoći da pronađete izgubljenu vitalnost i "probudiće" vašu kreativnost.

Bik

Bikovi veoma intenzivno doživljavaju svoje emocije, pa ako želite da ih obradujete - poklonite im cveće, skuvajte im omiljenu hranu ili ih zagrlite. Kada osete ljubav, sve će biti bolje. Ukoliko želite da sami sebi pomognete - učinite isto! Kupite sebi lep buket cveća, pustite omiljenu seriju i uživajte u ukusnoj hrani.

Blizanci

Blizanci vole duboke i smislene razgovore. Da biste bili srećni, organizujte sastanak sa prijateljima i slobodnije razgovarajte o tome šta vas muči. Jednostavno izražavanje misli pomaže da se poboljša raspoloženje Blizanaca.

Rak

Povezivanje sa prirodom čini da se Rakovi odmah osećaju bolje. Šetnja planinom ili plažom, izlet na selo ili vožnja biciklom u parku će popraviti vaše raspoloženje. Koliko god vole kuću, Rakovi vole i svež vazduh i zvukove prirode.

Lav

Ukoliko želite da popravite raspoloženje jednog Lava, podsetite ga koliko je poseban i izuzetan. Bilo da zajedno gledate stare fotografije ili idete u šetnju, učinićete da se osećaju bolje.

Devica

Device su obično veoma ozbiljne. Najbolji način da ih razveselite je da ih nasmejete. Dajte im nekoliko trenutaka opuštanja i humora i osećaće se bolje.

Vaga

Vaga voli lepe stvari, posebno one koje imaju veze sa kućom. Poklonite im neku lepu stvar ako želite da se osećaju malo bolje. Mirisna sveća, prelep jastuk ili posebna šolja poboljšaće im raspoloženje.

Škorpija

Škorpije se izdvajaju po tome što su odani i dobri prijatelji. Kada se osećaju loše, najbolje je da im pokažete da vam je stalo do njih. Pozovite ih, pitajte ih kako su i šta im treba. Ako ne odgovore, kupite sladoled i podelite ga sa njima.

Strelac

Najbolja stvar koju možete da uradite da biste oraspoložili Strelca je da ga pomerite sa mesta gde se trenutno nalazi. Bilo da se radi o nekoliko sati ili čak dana, Strelčevi su zaista srećni kada putuju.

Jarac

Ukoliko želite da poboljšate raspoloženje Jarca, pomozite mu da se bar nekoliko trenutaka oseća kao da je dete. Izađite u zabavni park, igrajte video igrice, šetajte... Šta god da je, ne oklevajte da probate, ako želite da vam se Jarac malo osmehne.

Vodolija

Vodolije žive da bi pomogle drugima, pa je odgovor na pitanje "kako da im bude bolje" - solidarnost i nuđenje. Ohrabrite ih da učine dobro delo. To ne mora biti veliki gest, čak i nešto malo će ispuniti Vodolije.

Ribe

Sve što je povezano sa umetnošću i kreativnošću pomaže Ribama da se osećaju bolje. Organizujte čas plesa ili posetu muzeju, idite u pozorište ili na časove slikanja. Dajte Ribi priliku da pusti mašti na volju i tada ćete videti osmeh na njenom licu.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još