NIŠTA NE PREĆUTE: Koja četiri horoskopska znaka stalno pronalaze mane partnerima?

Svako od nas se razlikuje i zato nije baš lako pronaći osobu sličnu nama, osobu koja ima slična interesovanja, mane, vrline... Ali, u svakom slučaju, male razlike nisu nepremostive. Ipak, ukoliko gledamo horoskopske znake, neki će definitivno više od drugih, tražiti "greške" partneru:

Lav

Lavovi su veoma svestrani, vole da pomognu i velikodušno daju savete u bilo kom trenutku. Oni brzo pronalaze grešku partneru, jer njihova osvetoljubiva priroda smatra da je to dobar način da se postave "iznad partnera".

Devica

Nijedan drugi znak ne uspeva tako brzo i precizno da prepozna mane u ljudima kao Devica. Imaju neobičnu sposobnost da uvek budu u pravu, čak i kada je to dosadno. Dakle, iako savet može dobro da dođe, neke stvari bi trebalo da prećutimo i govorimo ih "dozirano".

Škorpija

Škorpije umeju da koriste kritiku kao sredstvo da se njihov ljubavnik oseća manje dostojnim. Njihove oštre reči umanjuju samopoštovanje njihovog partnera sve dok ne osećaju potrebu da udovolje partnerima Škorpijama.

Strelac

Strelac je odličan posmatrač, i ume savršeno da razmotri situaciju. On takođe može da prepozna pretvaranje i laži kada oni još uvek nemaju ni obrise, a često su izuzetno iskreni u zapažanjima.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još