MORAĆU DA PRIMAM TERAPIJE DO KRAJA ŽIVOTA: Marija Bulat iskreno o borbi sa teškom bolešću

Marija i Marko Bulat u braku su sedam godina, međutim, njihovu porodičnu sreću kvari im strahovanje za njen život i zdravlje. Naime, pevačeva supruga se već neko vreme bori sa hroničnom anemijom.

- Terapije ću morati doživotno da primam, ali ne bih o tome. Ne daj Bože nikome. Imam troje dece, imam njega i moram da se borim, da budem jaka - priznala je Marija Bulat, a Marko čini sve da se ona oseti voljenom i da je ohrabri.

- Bulatu je jako teško otkako je prvo izgubio brata, a potom i majku za koju je bio izuzetno vezan i koju je smatrao stubom porodice i svojim vodičem kroz život. Sve se to izdešavalo pre nego što će se Marija razboleti. To je bio poslednji i najteži udarac. Satima je sedeo pored njene bolničke postelje, držao je za ruku dok je primala terapije, brinuo se o deci, a uveče išao u kafanu da peva kako bi im obezbedio normalan život. Marko je jako pobožan, svakog dana se moli za njeno zdravlje i siguran je da će mu Bog uslištiti molitve i da će ona ozdraviti - rekao je izvor za "Svet".

Izvor: Svet
Foto: bulat.marko/Instagram

Pogledajte još