NAKON 14 GODINA BRAKA: Razveli se Jelena Karleuša i Duško Tošić (FOTO)

Nakon što se pre šest meseci pojavila vest da je bivši fudbaler Duško Tošić na Božić fizički nasrnuo na svoju suprugu, Jelenu Karleušu, mediji ne prestaju da pišu o njihovom razvodu.

Jelena se danas oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i izdala zvanično saopštenje za javnost da su se ona i Duško razveli, objasnila razloge koji su doveli do ove odluke i da je starateljstvo nad njhovim ćerkama, Atinom i Nikom pripalo njoj.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne napise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je Jelena u svojoj objavi.

Foto: karleusastar/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još