NOVI MODNI TREND: Nokti sa kristalima apsolutni su hit sezone

Ovo leto će svakako obeležiti jarke boje, kratke suknje i lepršava garderoba, a kada su u pitanju nokti, pročitajte šta nam donosi sezona leto 2022. godine.

Novi modni trend su nokti sa kristalima. Kristali mogu biti različitog oblika, boje i veličine. Ovakvi nokti će upotpuniti svaki stajling i dodati tu završnu notu vašem izgledu. Najbolje od svega je što postoji ogroman izbor ovih kamenčića i kristalčića, tako da ih možete kupiti po pristupačnim cenama i sami ih lepiti kod kuće.

Postoji mnogo ideja koje vam mogu biti od koristi i koje vam se mogu svideti.

Jedna od ideja su kamenčići koji izgledaju kao mehurići. Kod njih je nokat prekriven kamenčićima, a što se tiče boje oni su efektni i kada su u nekom neutralnom koloritu. Tako da se možete opredeliti za belu ili sivu boju kako bi vam se nokti slagali uz svaku odevnu kombinaciju.

Takođe, ukoliko želite neke suptilnije norte, koje ćete samo ukrasiti kamenčićima, predlog su mašnice. Možete ih dodati na svaki nokat ili samo na neki, a u sredinu mašnice staviti kristal. Ovaj dodatak učiniće vaše nokte lepšim i originalnijim.

Za koju god kombinaciju da se opredelite, nećete pogrešiti. Jedino je bitno da kristalčiće dobro pričvrstite kako oni ne bi otpali.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još