SA NJIMA ĆETE ŽIVETI U HARMONIJI: Koji horoskopski znaci su najbolji cimeri?

Nije lako deliti stan sa nekim, pogotovo ako tu osobu ne poznajemo i ako nismo imali priliku da je upoznamo. Imati cimera je kocka, jer nikada ne znate kakva je prava ličnost druge osobe.

Ukoliko želite da igrate na sigurno, dajemo vam specijalan vodič na osnovu znakova Zodijaka i njihovih ličnosti, koji vam može "šapnuti" ko je sa kim kompatibilan.

Ovan i Vodolija

Ovnovi su puni energije, ali mogu biti nespretni i neuredni. Oni vole žive boje i ukrase, a najviše će se zabaviti sa Vodolijom kao cimerima. Vodolije mogu pametno da se nose sa nestrpljivim Ovnom i znaju kako da se nose sa njihovom jakom ličnošću.

Bik i Jarac

Bikovi su veoma pouzdani i uživaju da jedu van kuće. Račune plaćaju na vreme i vole cimere koji su organizovani kao i oni. Najbolji cimeri za njih su Jarčevi, jer i oni nastoje da im stan bude čist i redovno održavan.

Blizanci i Vage

Blizanci su ekstroverti i ne mogu mirno da sede, ali vole red i zbog toga su im stanovi čisti i dobro održavani. Problem je što mnogo vole da pričaju, pa ne mogu da budu sa introvertnim cimerom. Tu na scenu stupa Vaga kao idealni cimer. Druželjubive Vage su uvek raspoložene i veoma su dobri slušaoci Blizančevog brbljanja.

Rak i Bik

Rakovi vole miran dom, jer je to njihov glavni izvor energije. Dobro će se snaći sa Bikom kao cimerom, jer on poštuje granice i veoma je pouzdan.

Lav i Strelac

Lavovi žele da se univerzum vrti oko njih i vole da se druže. Strelac bi bio savršen cimer za njih, jer i oni vole da upoznaju nove ljude, a čak i da pospreme nered posle vas.

Vaga i Lav

Vage su univerzalni cimeri. Previše su diplomatski nastrojene da bi bilo kome išle na živce. Imaju tu čudnu potrebu da udovolje svima i ne mogu protiv toga. Mrze nered i veoma su lojalne ako se prema njima ponašate kako treba. Za njih bi Lav bio najbolji cimer. Oni su lenji što se tiče čišćenja, ali su veoma otvoreni. Ovaj spoj nekako dobro funkcioniše zajedno.

Ribe i Rak

Ribe su veoma pažljive prema ljudima i mnogo im je stalo do njih. Oni se najbolje uklapaju sa Rakovima, jer su oboje super osetljivi i vole da komuniciraju i razgovaraju o svemu.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još