VESELA MLADA: Mia Borisavljević odigrala vatreni ples za supruga (VIDEO)

Mia Borisavljević i Bojan Grujić nakon nekoliko godina zabavljanja konačno su stali na ludi kamen. Naime, par je u subotu upriličio crkveno venčanje, a nakon svečanog čina usledila je luda žurka tokom koje je proslavljen rođendan i krštenje njihove mlađe ćerke.

I dok je 38-godišnja pevačica u crkvi blistala u raskošnoj venčanici, za zabavu je odabrala kratku haljinicu koja je istakla njeno savršeno telo, ali joj i omogućila da bez zadrške pleše sa gostima.

Pevačice Marina Visković i Katarina Grujić bile su među zvanicama popularnog estradnog para, a na Instagramu su prenele delić atmosfere sa slavlja i otkrile kakvo je iznenađenje Mia priredila svom suprugu. Naime, umesto klasičnog svadbenog plesa, mladenci su đuskali uz taktove pesme "Bella ciao", a potom je Mia, uz pomoć nekoliko profesionalnih plesačica, odigrala seksi ples za svog supruga koji je sedeo na stolici i uživao u performansu.

Pored snimaka, Mia je na Instagramu podelila i nekoliko fotografija sa crkvenog venčanja.

- Nekada su reči suvišne! Mi! Porodica... - napisala je ona pokraj fotografija.

Podsetimo, Mia i Bojan su u višegodišnjoj vezi, a kruna njihove ljubavi su ćerkice Ema koja je rođena krajem marta 2018. i Tea koja je na svet došla u julu prošle godine.

Autor: Nadlanu.com
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još