Zahvaljujući Eurobank Direktnoj uvek ćete imati dovoljno novca

Plansko i pravovremeno izdvajanje čak i najmanjih novčanih iznosa, nakon određenog vremena može da se "akumilira" do sasvim zadovoljavajuće sume. Ona potom može da olakša pokrivanje nepredviđenih izdataka ili omogući kupovinu koju inače ne biste realizovali zbog potencijalnog zaduživanja. Pa, zašto onda ne biste osigurali svoju budućnost i, kad poželite, dali sebi oduška kada su u pitanju troškovi koji podrazumevaju veće iznose?

Ključ ekonomske nezavisnosti i sigurnosti je pažljivo planiranje budžeta, a jedan od najboljih načina za to je – štednja.

Eurobank Direktna ovog leta vraća štednju u centar pažnje klijenata. Banka nudi atraktivnu ponudu za štednju oročenu u evrima i dinarima, za sve svoje aktuelne i buduće klijente koji žele da bolje planiraju svoje budžete i investiraju u štednju. Banka u svom portfoliju ima različite depozitne proizvode koji obuhvataju ponudu za sve potrebe, a pored opcije štednje u domaćoj valuti, postoji mogućnost štednje i u evrima sa atraktivnom kamatnom stopom. Detalje o programu štednje i opcijama, možete pronaći na linku banke.

Stabilizacija kursa dinara ka evru, monetarna, finansijska, fiskalna i makroekonomska stabilnost doprineli su rastu poverenja građana u domaću valutu. Porastu dinarske štednje doprinela je i činjenica da banke neretko nude i više kamatne stope na taj oblik štednje, te se na pripisanu kamatu po dinarskoj štednji ne plaća porez, što je još jedan od razloga što je dinarska štednja u tolikoj meri aktuelna.

Zato, umesto da razmišljate zbog čega niste mislili na odmor na vreme i odvajali novac za to, odmah počnite da mislite na sledeće putovanje: Eurobank Direktna može da bude vaš savršeni partner kada je u pitanju ostvarenje planova, želja i stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Informacije u vezi sa paketima štednje, kao i ostalim proizvodima ili uslugama Eurobank Direktne, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na internet prezentaciji Banke http://www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44. Proverite zašto je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još