ŠTA OTKRIVAJU O VAMA: Sedam tajnih ženskih erotskih maštarija

Naša mašta je kao šlag na torti naših života. Sve što nam se u stvarnosti čini nedostižnim, lako možemo da ostvarimo u svetu snova. To isto važi i za seks. Ali, seksualne fantazije obično imaju mnogo dublju poruku...

Za psihologe, naše seksualne fantazije su kao naš mali Neverlend, u kom proživljavamo seksualne eksperimente bez ograničenja, osuđivanja i stida, pa možemo da rešavamo stvarne probleme igrajući se u mašti.

To znači sledeću stvar: preispitujući sebe i otkrivajući značenje naših fantazija, možemo da prepoznamo naše skrivene potrebe i želje i tako savladamo potisnute strahove.

Seks sa ženom

To te pali? Razumljivo, ipak su žene lepši pol. Možda si u ovom trenutku prezasićena muškaracima i pritom ti je žensko telo dobro poznato. Naravno, to ne mora odmah da znači da si lezbijka, ali možda malo naginješ ka biseksualnosti ili si samo znatiželjna...

Seks sa više osoba

Jasno je da čezneš za divljenjem. Seksualne fantazije sa nekoliko muškaraca ukazuju na to da želiš više pažnje. Verovatno si više egzibicionistički tip nego introvertan i uživaš u svojoj moći koju imaš nad drugim momcima. U isto vreme sanjaš da si potpuno zadovoljena. Nema sumnje: potrebna ti je potvrda.

Pokornost i dominacija

Čežnja za moći ili pokornošću ukorenjena je u našim svakodnevnim životima. Možda svakodnevno moraš da donosiš teške presude, često nosiš veliku odgovornost i ti si ta koja na kraju donosi odluke. Stoga ne čudi da čezneš da se napokon odrekneš te kontrole i prepustiš je nekom drugom.

Princip funkcioniše na isti način i u obrnutoj varijanti. U svakodnevnom životu ti si ta koja se uvek prilagođava, o kojoj drugi odlučuju, a u svojim erotskim fantazijama želiš da ti budeš ta koja dominira nad drugima. Sve dok su ove igrice zabavne za obe strane, mogu da se odigraju u bilo kom trenutku.

Seks u kabini za presvlačenje

Oduševljava te ideja da to radiš na neobičnim (i javnim) mestima? Uzbuđuje te pomisao da te uhvate? Možda se iza toga krije želja za više slobode. Uostalom, na javnim mestima moramo da se ponašamo pristojno i u najboljem slučaju ne prelazimo određene granice. Ti se protiv toga buniš seksom u javnosti.

Uniforma koja te pali

Seksi policajac, zgodni doktor, vreli vatrogasac ili muževni pilot: glavna fora je u uniformi! Ako ti ovi frajeri razbuktavaju maštu, možda imaš problem sa autoritetom ili ti je jednostavno potreban zaštitnik. Pa, ko je za to bolji od muškarca u muževnoj uniformi?

Na radnom stolu - sa šefom

Naravno, ako voliš svog šefa, samo želiš da dobro započneš svoju profesionalnu karijeru. Zvuči logično, zar ne?

Seks sa strancem

Želiš avanturu, strast, beskompromisnost i seks bez posledica. Pali te ideja o seksu sa potpunim strancem? Možda ti je svakodnevica prilično dosadna i želiš da pređeš neke granice.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još