VELIKA MI JE ČAST: Zakazano krštenje Dejana Dragojevića, učesnik "Zadruge" će mu biti kum

Dejan Dragojević pobednik je pete sezone rijalitija "Zadruga" kom se tokom učešća u najgledanijem rijalitiju dešavalo mnogo toga! Osim bračnog kraha, on je pronašao i ljubav, a tokom brojnih uspona i padova uz njega je uvek bio Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića.

Dejana je Lepi Mića bodrio i savetima mu pomagao da pregrmi sve teške trenutke u "Zadruzi", a već tada je Dragojević shvatio koliko mu je dobar prijatelj, pa ga je pitao da mu bude kum na krštenju!

I dok su mnogi verovatno pomislili da do toga neće doći, prevarili su se. Dejan će se krstiti 2. avgusta, a kum će mu biti upravo prijatelj iz rijalitija - Lepi Mića koji je otkrio detalje krštenja.

- To smo se dogovorili u "Zadruzi", krštenje je 2. avgusta, na Ilindan u manastiru Krušedol. Velika mi je čast i zadovoljstvo da krstim Dejana i to baš na veliki praznik kao što je Sveti Ilija. Zaista je velika čast biti nečiji dugovni vođa, a mislim da mi je Dejan poverio tu važnu ulogu u životu zato što sam ga svojim savetima podržavao i pomagao mu da izdrži sve u "Zadruzi". Mnogo sam srećan i počastvovan - rekao je Lepi Mića i otkrio da će sveti čin biti obavljen u krugu porodice.

Krštenje će biti održano u manastiru Krušedol, a kršteno ime će mu biti Mitar.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još