VOLE SLOBODU: Kojih pet znakova Zodijaka se najteže odlučuju za brak?

Pronaći srodnu dušu, venčati se i provesti sa njom život, nešto je o čemu svako sanja, nešto što životu daju potpuni smisao. Ili baš i ne?

Neki ideju braka ne smatraju toliko privlačnom i to je sasvim u redu, jer svi smo mi različiti. I među znakovima horoskopa ima onih koji se ređe odlučuju na brak.

Ovan

Ljudi rođeni u znaku Ovna imaju česte promene raspoloženja i tvrdoglavi su po pitanju raznih stvari. Vole da imaju slobodu, da rade ono što žele i kako žele. Ne sviđa im se ideja da bilo kome moraju da odgovaraju ili da se pravdaju za svoje postupke.

Blizanci

Oni nisu baš sigurni oko ideje braka, odnosno što bi on trebalo da predstavlja. Brine ih da će im ulazak u bračne vode doneti monotoniju i dosadu i da će se osećati sputano. Zbog toga im ideja braka nije privlačna.

Devica

One su previše zaokupljene elanom koji ih pokreće i postizanjem sopstvenih ciljeva. Uvek su okupirane brigom oko sitnih detalja, pa same sebe ubeđuju da će da se odluče za brak onda kada sve završe. Ali za perfekcionističke Device nikada u potpunosti nije sve rešeno, pa pripadnici ovog znaka neretko ostaju samci.

Strelac

Oni su nezavisni ljudi, koji vole sopstveno društvo i koji imaju svoj svet ekscentričnosti. Retko kad požele da dele sa nekim život ili da se venčaju.

Vodolija

One se plaše da se otvore drugim ljudima, jer ne žele da im neko povredi osećanja. Vodolije imaju osećaj da ih niko ne razume i da im niko ne može dati bezuslovnu podršku, koja im je potrebna.

Izvor: Prva.rs/Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još