ON JE SJAJAN MOMAK, BRENA I BOBA SU DIVNI PREMA MENI: Milica Tomašević iskreno o ljubavnoj vezi sa Viktorom Živojinovićem

Zvezda serije "Igra sudbine" Milica Tomašević priznala je da ludo voli sina Lepe Brene, Viktora Živojinovića.

Tridesetogodišnja glumica, koja se proslavila ulogom Nade Galić, smatra da je njen dečko postao divan mladić jer su ga pevačica i bivši teniser Boba Živojinović lepo vaspitali.

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba. Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep - rekla je Milica za "Informer".

Mlada umetnica je upoznala potencijalnog svekra i svekrvu, koji su je prihvatili.

- Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende - kaže nova snajka porodice Živojinović.

Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurci u Beogradu. Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića. Ubrzo im se pridružila i Milica, koja je na kraju večeri poljubila Viktora u obraz, da bi nedugo posle toga počeli da se viđaju.

Izvor: Informer.rs
Foto: mtomasevic222/Instagram

Pogledajte još