VANVREMENSKI: Tri komada nakita uvek su u trendu

Postoje određeni komadi nakita koji su vanvremenski i koje uvek možete nositi. Nakit govori dosta o vašoj ličnosti, a ukoliko želite da budete primećeni zbog svoje elegancije i prefinjenosti, odaberite neki od ova tri komamda.

Osim toga, ovi komadi su preživeli mnoge modne izazove, tako da ćete se osećati samouvereno dok ih budete nosili.

Prvi komad nakita su alke. Bez obzira na to koliko godina imate, ove minđuše su uvek prikladne i u trendu. Sami izaberite veličinu obruča koja vam najviše odgovara. One mogu biti velike, tako da izgledaju kao narukvice, ili sasvim sitne. Možete ih naći po veoma pristupačnim cenama, a ako se opredelite za skuplji komad, nećete pogrešiti jer ćete moći dugo da ih nosite.

Što se tiče prstenja, tu su vintidž komadi inspirisani muškom odećom koji su ušli i u žensku modu. U pitanju je prstenje sa pečatom, a zbog velikog izbora možete se igrati sa bojama i veličinom. Pogodni su za nošenje u svakoj životnoj dobi, tako da ukoliko nemate svoj komad, vreme je da ga nabavite.

Ono što svaka žena treba da ima u svojoj kutiji za nakit su svakako biseri. Zbog svoje jednostavnosti i elegancije, bisere su nosili, kako članovi kraljevske porodice, tako i poznate ličnosti, ali i obični ljudi. Princeza Dajana je bila poznata po njima, a za bisere se opredelila i na svom venčanju.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još