SAVRŠEN PARTNER: Na kojih dvadeset muških poteza žene uvek "padaju"?

Jedna anketa sprovedena na 2.000 ispitanica širom sveta, otkrila je sjajne poteze muškaraca koji osvajaju ženska srca. Pročitajte ih u nastavku i proverite da li su rezultati ankete tačni.

1. Prema svima se odnosi sa poštovanjem, bez obzira da li su u pitanju ljudi koje poznaje ili slučajni prolaznici.

2. Pomaže u svim kućnim poslovima. Ne deli ih na muške ili ženske, već će sam oprati sudove, prebrisati prašinu i složiti osušeni veš.

3. Nazvaće vas, umesto pisanja poruke. Više voli da vam čuje glas nego da kucka po ekranu.

4. Ne plaši se da pokaže nežnost prema vama u javnosti, čak ni kada je okružen velikim brojem ljudi.

5. Uvek vam otvara vrata i pridržava kaput. Čak će i najveće feministkinje da priznaju da je to samo izraz pristojnosti i dobrog vaspitanja, a ne gest koji dovodi ženu u podređen položaj.

6. Zaigraće, iako možda ne voli ili ne zna da igra. Neće da odbije sentiš na svadbi zajedničkih prijatelja, iako nije Džon Travolta na plesnom podijumu, ali mu je važno da usreći partnerku.

7. Prirediće malecno iznenađenje bez ikakvog povoda. Poruka na frižideru, omiljena čokolada na jastuku, masaža stopala nakon posla.

8. Interesuju ga partnerkini hobiji. Ne ignoriše njene interese, nego želi da zna više i učestvuje u njima (bar u razgovoru).

9. Spremiće joj večeru. Možda ne zna komplikovane kulinarske tehnike, ali ima želju da spremi nešto za svoju voljenu, pa makar to bilo najjednostavnije jelo.

10. Drži se svojih obećanja. Njegova reč je zakon i nikada neće prekršiti dato obećanje.

11. Provodi vreme sa njenim prijateljicama. Ne izbegava žensko društvo i rado će doći na žensku sedeljku na koju ste ga zvale.

12. Spremno sluša njene probleme. Nije odsutan u mislima kada mu partnerka poverava neki problem, nego je sasluša i daje joj savet.

13. Ne stidi se svojih emocija. Većina muškaraca ne želi da se odrekne svoje muževne predstave, ali najveći frajeri znaju da pokazivanje ranjivosti neće oterati ženu, nego će u njoj ojačati osećaj poverenja.

14. Spreman je na kompromis. Možda se ne slaže sa svim partnerkinim odlukama i potezima, ali shvata važnost kompromisa u vezi i pokušaće da pronađe rešenje koje će da zadovolji obe strane.

15. Podržava njene ciljeve. Ne ismeva ambicije i snove svoje partnerke, nego joj je najveća podrška.

16. Zna da se brine sam o sebi. Nema ništa seksepilnije od muškarca koji se savršeno snalazi kada je sam kod kuće i može sve da drži pod kontrolom.

17. Iskreno će vam priznati što mu smeta u vezi. To neće zadržati u sebi, nego će reagovati na vreme, jer želi da budete srećni i zadovoljni.

18. Neće usput spominjati bivše devojke. Kada su tema razgovora prošle veze, onda će otvoreno razgovarati o tome, ali mu ne pada na pamet da konstatno spominje bivše ili da upoređuje sadašnju sa njima.

19. Upoznaće partnerku sa svojim prijateljima, jer mu je važno da ona postane deo njegovog društva.

20. U intimnim trenucima - partnerki daje prednost. Vodi računa o njenim željama i potrebama, a to je jedno od najvažnijih pravila Kama sutre.

Izvor: Prva.rs/Zadovoljna.dnevnik.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još