ONA JE DEŽURNA, NE MI: Sanja Grujić i Ana Jovanović žestoko prozvale Dalilu Dragojević zbog njenog odnosa sa Filipom Carem (VIDEO)

Gosti voditelja Milana Miloševića u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" bili su učesnici "Zadruge 5" Sanja Grujić, Ana Jovanović i Filip Car.

- Je l' si u vezi? - upitao je Milan Anu.

- Da, srećna sam - rekla je Jovanovićeva.

- Kako si Sanja? - upitao je Milošević.

- Odlično sam. Ja mislim da je Dalila jedina ta koja je bila dežurna i koja ga je čekala svaki put posle nas. Ona je jedina bila dostupna 24 sata, nas je kratko zanimao. Kada nas je zanimao, bile smo sa njim, kada nije, onda smo ga šutnule - pričala je Sanja.

- Šta je bilo u etno-selu? - upitao je voditelj.

- Tako sam se iznervirala kada su mi ljudi slali klipove. Ja iz kola nisam izašla, bila sam samo u kolima ispred etno-sela i otišli smo svojim putem. Ja sam samo rekla da sam srećno zaljubljena, ali ne i da sam u vezi - rekla je Ana.

- Da li si se čula sa Carem? - upitao je Milošević.

- Ne, jedini suret treba da nam bude ovde - rekla je Ana.

- Sanja, šta su ti tvoji zamerili kada si došla kući? - upitao je voditelj.

- Niko mi nije zamerio to, pa mlada sam, imala sam potrebu. Pored toliko lepih stvari, mislim da su to ostavili u zapećku. O Kariću i Mikiju sam promenila svoje mišljenje nakon tvoje emisije. Nisam očekivala da su tako ružno pričali o meni, baš me je to zabolelo. Stefan je rekao da sam ja đubre, a Miki je nabrojao hiljadu mojih mana. Snimamo pesmu o Caru, a pesma će se zvati "Dežurni" - rekla je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još