USPOMENE NIKO NE MOŽE DA NAM ODUZME: Nikolina Pišek uputila emotivu poruku preminulom suprugu Vidoju Ristoviću na dan njegovog rođenja (FOTO)

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek teško podnosi smrt supruga Vidoja Ristovića.

Srpski istoričar umetnosti iznenada je preminuo početkom maja ove godine, a danas, na dan njegovog rođenja, lepa brineta oglasila se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram emotivnom porukom.

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25. jul kroz godine. Niz srećnih uspomena. Svaka je dragocena. Njih nam niko ne može zabraniti - napisala je Nikolina pokraj fotografija iz srećnih vremena aludirajući na sukob sa svekrom Vitorom Ristovićem, koji ju je okrivio za smrt sina i koji ne želi da da deo nasledstva Pišekovoj i unuci Uni Sofiji.

Takođe, popularna Zagrepčanka objavila je video-snimak nastao na proslavi Vidojevog 40. rođendana, pre četiri godine i napisala:

- Bilo je momenata možda značajnijih, grandioznijih, prelomnijih... Iz nekog razloga neki ti se trenuci urežu u sećanje, ne shvataš tada koliko će ti jednom značiti.

Podsetimo, lepa brineta i uspešni biznismen jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav 2013. godine u Monte Karlu, a kao kruna njihove romanse rođena je Una Sofija početkom decembra 2014. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još